10 oktober 2021
13:30

LN 70 HC

Referat: Linköping HC 3 - LN 70 HC

Seriepremiär och spelare fulla av förväntan. Vi går in i första med humöret på topp och står emot Linköpings anfall ganska bra. Vi gör en del egna anfall utan något egentligt resultat. Spelet är ganska avvaktande och det tas inte tag i matchen riktigt. Efter 03:16 får vi en utvisning mot oss och där kan Linköping ta ledning i ett PP med bara 30 sek kvar. Sen böljar spelet fram och tillbaka och lagen verkar känna lite mer på varann. 8:37 in så får vi med oss en utvisning. Våra specialteam lyckas inte få till nått resultat och vi går lottlösa ur period 1.

Skott 14-3.Mål 1-0

Efter periodvilan är det ett annat LN som går ut.. Vi har mycket spel i anfallzon och faller på några blixtanfall där Linköping drar ifrån i mål. En hel del fina räddningar av Sam som inte kan stå emot när returer rakas in i mål.
Här gick vi bort oss och höll inte ihop laget. Att hjälpa målvakt framför mål var inte med på allas (To do) lista

Skott 23-7 Mål 4-0

I sista pausen har vi laddat om och några spelare får för sig att brottning är en ny gren man ska utöva. Efter en ordentlig luftfärd för motspelaren som startade gruffet med en kamrat är det bara att placera sig i det lilla båset där man får titta på hockey men inget göra. Spelet fortsätter 4 spelare mot 5 där vi tyvärr inte får till något tryck utan faller ytterligare ner i förlustdjupet. Därefter öppnar sig taket på C-hallen i Stångebro, 48:58 Erica petar in en liten trissa i mål, vackert assisterad av både Nina och Hanna. Välkomna till poänglistan!! Med 4 min kvar tar Linköping time out,Troligen överaskade av att deras spelare i princip tappade focus rejält efter LNs mål. Matchen tar slut utan fler skillnader i protokollet.

Skott 14-7 Mål 1-1