16:30

LN 70 HC

Referat: Värnamo GIK - LN 70 HC

Återigen är vi på resande fot. Och denna gång var det i dom småländska skogarna vi skulle ha drabbning.Värnamo stod för motståndet. Jag får nog säga att i denna serien ligger Värnamo som det lag som är roligast att möta tätt följt av Karlskrona.
Dagen till ära har vi fått en enorm buss med plats för en bra bit över 50 pers. vilket va tur då "alla poäng" skulle med.
Första perioden började vi i ett rasande tempooch Värnamo hade svårt att värja sig. Redan 04:12 klappar Hanna E in första pucken i mål fint assisterad av Emma 0-1.Sen böljar det lite fram och tillbaka med ett ganska ok spel där vi går ner i tempo och Värnamo kommer närmare för varje minut.!2:05 Klappar Elina in ett mål och är assisterad av Jonna.0-2 Efter det går vi ner ytterligare i tempo Och Värnamo kommer ikapp och kan klappa i ett mål 16:03 1-2 vi kommer inte riktigt tillbaka till tempot från början av matchen och drar på oss en 2+2 i slutet.
Skott VGIK 7 LN70 13 utv 4
Period 2..

Värnamo byter målvakt och hon storspelar i mål. trots snygga skott och försök vill det sig inte alls .och vi har inte alls samma tryck som första periodens början.utan vi tappar ytterligare ett mål till Värnamo. 2-2 19:42.

Tredje Perioden.
Nu får vi igång lite tryck i tjejerna, det känns lite i luften när vi går ut att det nästan sprakar av elektricitet om spelarna.
Men innan vi fått ordning på den nya energin Så verkar den smitta av sig på en av tjejerna i Värnamo. Jag kan ha fel men jag tror hon åkte in i en av våra spelare och blev uppladdad för hennes ben gick som små propellrar och hon fick iväg ett ganska snyggt skott som tyvärr blev mål 3-2 till Värnamo.01:09.
Hanna E är inte klar och delar ingen av sin energi till motspelarna utan använder den själv och kan slå in 3-3 03:27.
nu är det som att det sprakar om alla tjejerna.vi börjar lyfta oss till den nivå vi haft i början och spelar fin hockey. Men det dröjer till 09:41 innan Sara A kan fixa till ställningen assisterad av Sofie 3-4 ett crecendo bryter ut i båset och det smittar av sig att göra mål för 14:58 är det dags för Nina att peta in mål med fin hjälp av Hanna E som plockar poäng som andra plockar hallon.3-5.Där begär Värnamo Timeout och försöker rädda det som går. 16:19 drar vi på oss en utvisning och i samband med det tar vi oxå timeout för att vila lite. Vi lyckas med att hälla Värnamo utanför och det är dags för Elina att titta över hallonbuskarna och se där ett mål fanns kvar 6-3 18:50 där stänger vi matchen och väntar ut tiden. När signalen går har vi vunnit en ytterligare spelseger. Trist att säsongen nu är slut. Tack alla för detta året nu kommer vi ladda för nästa säsong..