0-1, (7) - Armend Mahmutaj (Azad Eliassi)
0-2, (13) - Nikita Chistyakov (Samer Kanaan)

Diako Eliassi

Matchens lirare:
Samer Kanaan

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - Mycket bra start av oss på matchen och under de första 20 minuterna är vi bättre än Färjestaden! Armend ger oss ledningen med ett skott utanför straffområdet, efter en hörnvariant, målvakten är skymd och skottet får en märkligt bollbana, 1-0! Ett par minuter senare kommer Nikita rättvänd utanför straffområdet och trycker mycket snyggt dit bollen, drömmål, 2-0! Efter de inledande 20 minuterna så tar Färjestaden över och man både reducerar och kvitterar innan halvtid! Vid bägge målen kom de inledningsvis runt bakom våra ytterbackar och båda målen kändes ganska billiga! 2-2 i halvtid! Den andra halvleken är spelmässigt sämre ifrån bägge lagen, det känns mer som ett ställningskris än någonting annat.. Chansfattigt, bara någon halvchans åt vardera håll.. Men med 3 minuter kvar av matchen får vi hörna ifrån vänster, en ny hörnvariant och bollen hamnar hos Azad, som på ett tillslag, till vänster om straffområdet, mycket snyggt, lobbplacerar bollen i det bottre krysset med sin vänsterfot, 3-2! Även om spelet inte fungerade speciellt bra, mer än under det första 20 minuterna så hittar vi ändå ett sätt att vinna matchen på och det är starkt, det tar vi med oss! Samtliga 3 mål gjorda utanför straffområdet också, vilket också är ett plus! Men vi kan bättre, mycket bättre! "