2-0, (66) - Nikita Chistyakov (Samer Kanaan)

Ciwan Abdo, Nicolaus "Nico" Vekurinmäki, Yunus Hilowle & Azad Eliassi

Matchens lirare:
Nikita Chistyakov

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - Tung start på matchen och vi hämtade oss faktiskt aldrig! Tre straffar fick Primetime under den första halvleken, två "divisions-straffar" och en straff till, efter att en frispark slagits på en City-försvarares hand.. Två straffar slås i mål, en räddar Omar Abo Deeb.. Trots mycket bollinnehav hade vi väldigt svårt att komma till några ordentliga målchanser under den första halvleken! När 0-3 kom på en hörna på stopptiden av första halvlek kändes det som att botten var nådd.. 0-3 i halvtid! Bättre start på andra halvlek, men fortfarande förtvivlad svårt att hitta farliga målchanser.. Efter dryga timmen spelad började målchanserna komma och det var Nikita som var inblandad i mycket.. Nikita tvingar Primetimes målvakt till en otroligt bra räddning när han, ur snäv vinkel, håller på att trycka upp en boll i närmaste krysset.. Reduceringen skulle komma ett par minuter senare och då kändes det som att vi var påväg in i matchen, sent om sides.. Men även efter kvitteringen har vi otroligt svårt att komma till riktiga målchanser, utan det är mest distansskott vi mäktar med, ett par bra, men flera sprids både utanför och över.. Primetime dödar matchen helt med dryga 10 minuter kvar när de, alldeles för enkelt, får nicka in ett inlägg från en frispark strax utanför vårat straffområde.. Vi hade väldigt mycket boll, men det fanns på tok för lite löpningar som kunde hota, för lite vilja hos många och lägg där till en hel matchtrupp som underpresterar emot ett supermotiverat Primetime.. Vi är inte i ens närheten av våran nivå här, "Cup-äventyret" blev kort och nu är det fullt fokus på Division 3 framöver! "