Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Källby IF KÄLLBY IF A/U LAG

Följ

KÄLLBY IF A/U LAG

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 10 mar 2012 Apell jr

  Han tränar lite smått!

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 mar 2012 Hangelösa IF

  Egon e kung:) Ser fram i mot ett hett derby i vår:) Hur går det för mannen med benet?

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 mar 2012 Egon Eggskalle

  Egon Calling!

  Som frilansande journalist är en het diskussion alltid ett bevis på en lyckad krönika! Egon tar till sig det som sägs och erkänner också att han redan nu laddar för en ny krönika lagom till Påsk. Det kommer komma en EGGSTRA bra krönika rejält SALTAD med det senaste rörande Källby IF:S uppladdning inför årets utmaning i Div.6.

  På återseende!

  Egon Eggskalle

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 mar 2012 Också Medlem

  Väntar med spänning fram emot Påskhelgen. Enligt ihärdiga rykten kommer då Egon ut med nya skrönor.

  Denna gången utlovas visst Eggstra kryddade smårätter där en och annan kanske blir både skalad och knäckt jäms med fotknölarna.

  :) :) :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 mar 2012 PP

  Egon rör upp känslorna här i KIF! Härligt!

  Eftersom jag själv är i det närmaste besläktad med Egon när det gäller sätt att skriva texter är jag såklart inte en objektiv åskådare i det här "Gästboken-dramat".

  Och med det sagt så vill jag passa på att höja Egon till skyarna för sin humoristiska skrivstil.

  Bra Egon. Mer Egon. Vi gillar Egon.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 mar 2012 Passiv medlem

  Ja det måste väl för tusan få finnas lite utrymme för humor hos en förening i div 6. Jag tyckte krönikan var mkt rolig att läsa. Hoppas det kommer mer!

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 mar 2012 Green

  Egon Eggskalle for president!

  Vi som spelar i herrlaget tycker dessa inlägg är roliga att läsa. Vi tar inte inläggen på blodigaste allvar och det kan vara kul att läsa lite humoristiska inlägg blandat med seriösa matchrapporter. Vi har haft både Pontus"PP"Pettersson och Petter"Blombergsmaradona"Georgsson som bidragit med roliga inlägg och matchrapporter från förra säsongen. Vilket alla spelar uppskattar. Vi ser hellre att det ges en rolig rapport än en trött och alldeles för seriös rapport om hur träning och matcher har gått.

  Och vill du har information på hur föreningen bedrivs så kan du få stå vid sidan vid en av våra träningar och se hur roligt vi har på träningarna och vilket gött gäng vi är.


  Mer Egon på hemsidan!

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 mar 2012 Medlem

  Egon Eggskalle döljer sig ju också bakom ett alias eller!

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 mar 2012 Bosse

  Medlem: Vi har alla olika humor och allt passar inte alla (även på en hemsida) Man kan välja att inte läsa Egons inlägg utan läsa det du istället finner intressant.
  Att likna 1 inlägg på hemsidan med hela Kifs verksamhet var kanske lite väl överdrivet, då föreningen hela tiden vill utvecklas och jobba med förbättringar i det tuffa föreningsklimat som råder.

  För att få en inblick i hur verksamheten bedrivs så är Årsmötena ett bra tillfälle för detta.

  Vet att föreningen gärna tar emot åsikter men att kritisera på gästboken och inte skriva sitt riktiga namn känns oseriöst.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 mar 2012 Medlem

  Egon Eggskalles Marskrönika var det mest oseriösaste jag läst. Är det på den här nivån Källby IF bedriver sin verksamhet, då är det skrämmande!
  Som medlem i föreningen förväntar jag mig att informationen på hemsidan ger inblick i verksamheten på ett sportsligt sätt och inte som ett stort skämt.

  Rapportera

  Rapportera