Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jonstorp Hockey A-lag

Följ

A-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ

DERBY - TRÄNINGSMATCH

för 9 dagar sedan 6 kommentarer 341 visningar
6 kommentarer
 • för 8 dagar sedan Jan-Erik Persson

  Bra genomförd hemma match /Jan-Erik

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan 29bengtsson

  Hej Jonstorp! Ser att ni har en "insamling till Jonstorp hockey". insamling till/för vad? Administrativt imponerar ni inte, webbplatsen är bedrövlig absolut så långt ifrån uppdaterad det går att komma; gammalt lagfoto, ingen spelarstatistik, inte ens resultatet från gårdagens träningsmatch mot Helsingborg... Laget, som jag såg igår via swehockey.tv imponerade. Överraskande högt tempo, spelvändningarna med fint första pass i egen zon. Nu ska erkännas att jag i första hand höll ögonen yngste sonsonen min, Adam som jag tyckte var tät, alert m a o precis som jag vill se en målvakt med ambitioner agera. Backen nr. 16 fastnade jag för, rörde sig bra, fin speluppfattning (det där förstapasset vid spelvändning jag nämnde) såväl offensivt som defensivt. Ser fram emot det kommande seriespelet för laget och jag hoppas styrelse/administration skärper sig, sköter om och vårdar webbplatsen.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan eriksson peder

  Hej! Håller med 29Bengtsson i två saker, Adams målvaktsspel var bra, liksom hans insats i matchen mot IK Pantern. Håller även med när det gäller statistiken, efterlyser mål, ass, +/-, räddningsprocent. Det kommer kanske när serien startar.

  Håller inte med när det gäller passningsspelet som måste förbättras, speciellt första passet till fw med fart. Tycker att backarna transporterar pucken för mycket vilket får till följd att fw måste "stanna upp". Första/andra perioderna i gårdagens match var sisådär, däremot blev tredje perioden bra med kamp och fysisk spel, där båda lagen verkligen gick in för att vinna. 4-2 målet var var signifikativt för kampen, när Jonstorps nr 13 med ett offensiv tackling "stjäl" pucken och passar till målskytten. Kul att se! Nu gäller det att finslipa på detaljerna, speciellt passningsspelet, vilket ofta är avgörande i täta matcher.

  I övrigt upplever jag att Jonstorp Hockey som en seriös förening.

  Lycka till i seriespelet.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan berggrenmelinda89

  Vill bra säga att tycker spela mäst. Spelar ingen roll vilket lag som vinner. Och jag förstår väl tät båda lagen. Att vinna. Det fortsätter .

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Tina Lindqvist

  Jonstorp Hockey är en ideell förening vilket innebär att de flesta som hjälper till i klubben gör detta utan betalning, detta gäller även för hemsidan, vår ambition är att uppdatera hemsidan fortlöpande. När det gäller lagfotot så kommer detta att bytas ut så snart vi får det nya fotot, fotografering av spelare och laget sker 26/9. Statistiken på hemsidan kommer att uppdateras med automatik från Swehockey när serien drar igång. Man hittar även statistik i Swehockeyappen eller på Swehockeys hemsida HockeyTvåan Södra B | stats.swehockey.se Man räknar inte plus/minus statistik i hockeytvååan. Vår förhoppning är att någon kan skriva matchreferat när serien drar i gång.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan 29bengtsson

  Tack Tina för ett uttömmande svar. Jag förstår nu situationen och har den största respekt för det arbete ni utför. Det liknade situationen i slutet av 50- och första halvan av 60-talen, då jag själv inledde min hockeykarriär i Vännäs AIK i dåvarande div. III. Det ledde till div.II-spel, för att avslutas i Allsvenskan, Div. I Norra. Som hockeyreporter vid Västerbottens- Kuriren till Aftonbladet och som chefredaktör i tidningen Elitishockey och elva år som Chief of European scouting with Toronto Maple Leafs. Som du förstår är jag nöjd och glad, att sonsonen Adam tar vid - och gör det bra - som ishockeymålvakt.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in