17 december 2016
11:50

IFK Hammarö F02

Referat: Enköpings HF BF - IFK Hammarö F02

Matchen i Enköping startar på värsta möjliga sätt framåt. På 4 minuter hade vi inte lyckats få till ett enda avslt utan bollarna gick utför sidlingen, i täck, på fötter osv.
Vid 7-1 tar vi en timeout och pratar om att vi måste få upp vår fart i anfall och visa att vi vill sticka in näsan. Vi har jogg-tempo och släpper bara enkla skott med säkert avstånd från försvaret för att inte få smällar.
Då händer plödsligt något. Vi börjar få igång farten och spelar lika i resterande del av matchen.
I halvtid är känslan bra och vi tror på att vända detta när vi fått fatt i deras stjärna på planen och Mattis vet vart skotten kommer.

Andra kliver vi in och startar med 3-0, till stor del pga Mattis alla räddningar som ger Mira massor av kontringar. I uppställt är det framförallt Lisa och Clara som har mest lycka. Lisa visar upp sin tjurskalle och lyckas med det mesta i denna halvlek. Som närmast är vi 2 mål under. Tyvärr så drabbas vi av 4 utvisningar och lyckas inte hålla i vårt fina försvar när vi spelar en man mindre såpass mycket. I slutet chansar vi med man man då vi ligger under med 5 med 4 minuter kvar och lyckas varken bättre eller sämre tyvärr.
Dagens bortabanan till Lisa som gjorde en kanonmatch men jag vill även berömma Mattis, Mira och Clara som gör fina insatser samt Hilda som verkligen gick för det idag!