4 december 2016
16:30

IFK Hammarö F02

Referat: VästeråsIrsta HF F03 - IFK Hammarö F02

Vi börjar matchen bra, Mattis är som vanligt strålande i mål och vi har koll i försvaret. Framåt går det dock segt men de första tre målen görs av tre olika spelare på tre olika sätt så det bådar ändå gott. Vi har dock i resterande halvleken stora problem med att få in bollarna i uppställt och gör 4 av 6 mål på kontring. Samarbetet Mattis/Mira fungerade riktigt bra som vanligt.
6-6 i halvtid.
I andra startar Clara riktigt bra framåt och trycker dit 2 snabba och vi går upp i 8-7 ledning sen händer något. Eller snarare inget. Resterande 20 minuter lyckas vi bara få in en boll till. I varje time.out pratar vi om att trycka ned bollarna i golvet och offra oss det sista för att komma igenom. Tyvärr så präglas andra halvlek av höga skott och av att vi passar vidare precis då vi ska kliva in framåt.
Vi passar alldeles för mycket sidled och kommer ingen vart alls. Lisa och Elin kämpar som bara den men får inte till det där lilla extra för att komma igenom och få mål/straff/utvisning. Det syns väl då vi inte får en enda straff med oss eller utvisning/varning inär vi är i anfall. Det var inte för att domaren var orättvis utan de var riktigt bra, vi klivet bara inte dit ordentligt. Bakåt fungerar det bra stora delar av andra med men vi tappar i zon 3 i mitten av halvlek när VI går från till 12-9
Nya tag nästa helg då vi har två hemmamatcher att offra oss i!
Dagens bortabanan gick till Mattis i mål som gjorde en jättebra match (som vanligt)