12:45

IFK Hammarö Blå

Referat: IF Hellton - IFK Hammarö Blå

IF Hellton-IFK Hammarö 9-12 (4-4)

En jämn match där vi säter igång med ett mycket bra anfall med fart och energi. Vi hade bra sammarbete framförallt mellan niorna som kom med fart och jobbade på bra. Bakåt fungerade 3-2-1 jättebra medan 6-0 var lite tuffare, vi hade stora problem med Helltons vänsterhänta tjej som gjorde en riktigt bra match. 4-4 i halvlek då Heltons målvakt överlistade oss gång på gång, vi hade stora problem att få dit bollen. Lisa gör en fin halvlek i mål och räddade oss flera gånger.
I andra höll vi oss till 3-2-1 och satte dit bollarna lite bättre bland annat fick Mathilda trycka dit en straff. Skönt att komma igång med säsongens första match, som var en riktigt bra match.
En mycket bra match från alla men extra plus till Ebbas försvarsspel, Emilias skytte och fart och Sofia som spelade kanon bakåt och framåt.