Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo Seniorlag Damer

Följ

Seniorlag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • 2 okt 2011 kanga

   wiiiieeeee... för en härlig säsong!!!!!   :) Med en massa knep o knåp blev tredje platsen vår!! Passar på att tacka klubben redan nu för vår kommande avslutning. TACK SÅ MYCKET!! :) Och Ja Jesse: Det är Otroligt bra jobbat!! Vi ses för ett glatt firande! Heldag o kväll med eleganterna :) :) :) :) :) :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 okt 2011 Jessika

  Hej ALLA !!!
  Så j-kla grymt bra !! Vi blev 3:a !! helt otroligt med tanke på den trupp vi haft att jobba med,med tanke på graviditeter,skador,jobb,resor mm..men vi är BRA !! Detta ska vi fira nästa lördag =))..Klubben tycker oxå vi gjort ett superjobb och kommer därför bjuda på allt nästa lördag :D..Det tackar vi för !!
  Då vilar vi oss till på lördag !! Då blir det FEST !!

  Men först fångarna på fortet på dan.
  Samling 11.20 på klubben,aktiviteten är 12.30-15.00 i Malmö. Vi behöver 5 st bilar. Jag,Jörgen är klara,så 3 bilar till.Kolla upp och lämna besked.
  Festen på kvällen blir i klubbstugan kl 18.30..

  Ha det bra så länge,så ses vi då !! Kramar

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 sep 2011 kanga

  Hejsan alla eleganter!! Oj vad tiden har galopperat iväg denna höst. Men jag är sååå glad att kunna vara en i den blå dressen igen och kämpa ute på plan. Vi spelar vår sista seriematch
  för säsongen. Och visst vill vi alla se till att hissa vinnarseglet!! Tredje platsen är vår plikt och skyldighet att kämpa oss till!! Vi ska ge allt. Gör vi det tillsammans vilket jag vet att vi kan så är vinsten vår. Sedan kan vi ta semester en dag eller två för att sedan klippa av dobbarna och övergå till inomhusfotbollen!! Och ojojoj vad jag är sugen på att spela. Ser fram emot var träning jag kan deltaga på. Har ju kvällarna på jobb som gör det svårt för mig med träningen!! Men, med lite flyt ska jag väl ha lite flyt med inomhustiderna. Inomhus fotboll är ju Lillis stora passion så vi får bjuda upp till dans haha. Hoppas allt är bra med er. Vi ses snart. /Sänder lite kramar från Boulevarden :) :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 sep 2011 Hanna

  Lycka till idag tejer! :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 sep 2011 Jessika

  Nu har jag gjort en bokning på utmanarnas hus lördagen den 8/10 kl 12.30-15.00,vi bör vara där till ca 12.00,så förslagsvis att vi samlas på klubben ca 11.20...Behövs bilar för vi har inga bussar. har bokat till 25 pers,så minst 5 bilar..Bokade 2,5 timme vilket innebär 300 kr/pers..På kvällen blir väl lagom om vi träffas vid 18.30 !? Mer info om mat etc kommer...Kram Jessika

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 sep 2011 Hanna

  Hej! Kan tyvärr inte se matchen idag då jag ska på dop. Önskar er LYCKA TILL! Detta fixar ni och glöm inte att springa på mitten, det lär behövas idag :) !
  Kram

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 sep 2011 Saja

  Jessika jag kan tyvärr inte den 8/10. Jag åker till London den 6/10-10/10. Kram

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 sep 2011 Saja

  Lycka till imorgon tjejer, ska hålla tummarna för er. NI FIXAR DET. Många kramar :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 sep 2011 Jessika

  HEJ ALLA !!! Vi håller på och tittar på olika förslag om aktiviteter till avslutningen den 8/10..Vill ha in svar om deltagande snarast möjligt så vi kan planera dagen/kvällen..1:a Utmanarnas hus Malmö (fångarna på fortet ) ca 250 kr/pers ..2:a 5 kamp Helsingborg( lite gladiatorlikt) ca 270 kr/pers . 3:e 10 kamp i saxtorp 195/pers..kan ju blit lite kallt beroende på väder :S....Ska kolla upp med klubben om de bidrar med något och Erika hur mycket vi har i böteskassan...sen får ni mer exakta priser...Skriv om ni kan,vill deltaga och vilket förslag ni föredrar ..tack !! kram

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 aug 2011 Conny

  Hej

  För de som önskar se foto från matchen mellan hardeberga BK - IK Wormo dam kan gå in på www.onnesfoto.se

  mvh
  conny

  Rapportera

  Rapportera