Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Björkö Fotboll PF-14/15

Följ

Fotboll PF-14/15

Följ oss för uppdateringar
Följ

Nästa sista seriematchen

27 sep 2023 4 kommentarer 180 visningar
Jonathan Neselrot Sjukvårdare
4 kommentarer
  • 27 sep 2023 Max Molin

    Kan tilläggas att på den andra planen satt passningarna. Spelet var i det stora hela riktigt fint. Och även om det var en jämn match så såg vi en teknisk kompetens och en kämparglöd som vi inte ser i våra spelare varje dag. Att Kärra fick med sig ett mål mer (för den som nu envisas med att räkna mål) berodde enbart på tur.

    När slutvisslan väl blåser och hela laget lägger sig platt på det fuktiga gräset för att benen inte längre bär. Då vill jag säga att man vet att man gjort bra ifrån sig. Bombastic. Som Aksel och Svante så fint uttryckte det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2023 Ingemar Andersson

    Att förlora tillhör idrotten. Det vet jag som ÖISare. Jag är supporter även till detta lag och jag gläds åt utvecklingen jag ser i ALLA spelare. Dag för dag, vecka för vecka. Kul med framgången i den andra matchen.

    Att vara ungdomsledare är till hälften att lära barnen spela fotboll och till hälften lära barnen att vara en god kompis och medmänniska. Ni ledare sköter bägge saker med den äran. Ni gör ett stort jobb och jag är säker på att ni hanterar även denna förlust på ett klokt och utbildande sätt. Som vi sa i Kullen BK på 70-80 talet (ett annat av mina favoritlag med fler förluster än vinster): Det här får Eriksberg lida för på tisdag!!

    Ingemar Andersson

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2023 Andreas Andreasson

    Du är väl även materialare för detta laget Ingemar?
    Och orden från dig uppskattas mycket!
    Framåt grön-vitt

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 sep 2023 Jonathan Neselrot

    Tack för det Ingemar. Håller med på alla punkter. Vi har verkligen ett gott gäng! ”Du tar nästa”, ropade en av våra spelare till William i mål efter att han tvingats släppa in mål nummer 19. Då har man fattat hur man är en bra kompis och ledare på planen.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in