1000 tecken kvar

Gästbok

• för 6 dagar sedan Göran Dahlberg

Hej
    Detta var ingen rolig match borta mot Vankiva idag. Efter en bra start på matchen rasar vi ihop under stora delar av matchen. Vilket är frustrerande att vi inte kommer upp i den nivån som vi kan. Mellan min 13-34 gör Vankiva 3 mål vilket inte är ok från vår sida. En reducering genom Gabbe precis innan paus ger visst hop.
    Ytterligare en reducering genom Viktor Fredriksson till 3-2 känns vi verkligen på gång på allvar. Men med 4-2 målet blir det punktering och vi släpper in ytterligare 2 mål i slutet till slutresultatet 6-2 vilket känns piss. Men det är bara att bryta ihop och komma tillbaka starkare till nästa match.

Rapportera

Rapportera

• för 13 dagar sedan Göran Dahlberg

Hej igen!
    Vi vinner kvällens match borta mot Treby med 2-1
    Ibland är inte fotboll vackert detta var en sådan match men vi hittar en väg att vinna vilket är styrkan denna säsongen. Nu har vi säkrat en topp 4 placering i tabellen vilket gör mig stolt som tränare för denna grupp. Målen ikväll görs av
    1-0 Gabriel Nilsson
    2-0 Viktor Kjerstensson
    Nu hoppas jag ni går man ur huse nästa lördag då vi har en viktig bortamatch mot Vankiva då supportrarna gör skillnad.

Rapportera

Rapportera

• för 19 dagar sedan Göran Dahlberg

Hej!
    Jaaaa vi är derbykungarna denna säsongen
    Efter 3-1(2-0) hemma idag mot Tyringe. Där vi visar klart att vi är det bättre laget. Efter ytterligare en drömöppning med 1-0 redan i min 5 genom Rasse sätter det prägel på matchen. Resten av första halvlek trycker vi tillbaka Tyringe hela tiden. Efter 15 min gör vi 2-0 genom Viktor Fredriksson och det känns kontrollerat rakt igenom. Vi får en perfekt start på andra genom 3-0 av Viktor Kjerstensson och resten blir en transport sträcka. Tyringe reducerar 3-1 i minut 85 känslan är riktigt bra inför resterande matcher i höst.

Rapportera

Rapportera

• 24 aug Göran Dahlberg

Hej!
    Vi vinner idag mot Vittsjö borta med 6-1 efter 3-0 i paus. Vi får en drömöppning med 2-0 efter 6 min vilket sätter tonen i matchen spelmässigt. Det är inte bara att åka och hämta en seger hur som helst. Även om vi stundtals blir lite bekväma är jag nöjd med hur vi genomför matchen idag.
    Man off the match blev Elias Johansson som gör en väldigt bra match på det centrala mittfältet idag.
    Målen görs av
    Viktor Fredriksson 3
    Gabriel Nilsson 2
    Viktor Kjerstensson 1
    Hoppas så många som möjligt kommer och stöttar oss på Söndag i Röke mot Tyringe.

Rapportera

Rapportera

• 14 aug Göran Dahlberg

Tjenare!
    Känslan är mycket roligare att vinna fotbollsmatcher än att förlora. Vi kontrollerar matchen från början till slut vilket visar att vi är starka hemma. Målskyttarna ikväll är Viktor Kjerstensson 2 Viktor Fredriksson 1 och Gabriel Nilsson 1 matcenslirare blev Vilket Kjerstensson
    Väl mött igen nästa vecka Hörja/Röke-Nävlinge 4-1

Rapportera

Rapportera

• 11 aug Göran Dahlberg

Hej igen!
    Tyvärr förlorar vi höstpremiären borta mot Lönsboda med 1-2 efter 1-1 i paus. Vi gör en dålig match idag vilket gör mig irriterad att vi inte är på tå när det är viktiga poäng på spel. Lönsboda tar ledningen redan efter 7 min och uppförsbacken blev längre. Efter kvitteringen genom Viktor Fredriksson på hörna och snacket i paus kändes det som vi skulle ta över i andra. Men så blev inte fallet och efter 1-2 till Lönsboda hittar vi inte koden att komma tillbaka idag. Förlusten känns sur men det är bara att komma igen redan på onsdag hemma i Hörja mot Nävlinge.

Rapportera

Rapportera

• 19 jun Göran Dahlberg

Tjabba!
    Vi vinner vårens sista match hemma mot Jägersborg med 1-0 efter mål av Viktor Fredriksson efter 18 min framspelad av Viktor Kjerstensson än en gång. Matchen i helhet är ganska slarvig från vår sida. Med dåligt passningsspel och många felbeslut. Kanske svårt att hitta rätt motivation när ledigheten närmar sig. Våren har varit en framgångssaga men det gäller att vi har samma passion i höst för att vara kvar i toppstriden. Nu tar vi ledigt några veckor så hörs vi igen i höst.

Rapportera

Rapportera

• 13 jun Göran Dahlberg

Hej!
    En riktigt bra arbetsinsats idag. Vi gör som vi pratade om innan och tar tag i matchen från start. Efter en drömöppning och ledningsmål av Emanuel Göransson efter 4 min efter en delikat framspelad av Viktor Fredriksson. Och en oerhört snygg klack av Johan Brolle Fransson efter 23 min händer något. Vi går ner oss lite samtidigt som Farstorp flyttar fram. Mellan min 30 och 33 står det plötsligt 2-2 vilket kändes onödigt. Andra halvlek är ett ställningskrig där vi åter hittar rätt i våra positioner igen. När Farstorp tar ledningen efter 69 minuter känns det tungt. Men vi hittar en väg att ta poäng än en gång när Gustav N snyggt framspelad av Viktor Fredriksson säkert sätter slutresultatet till 3-3 Vi visar en stark moral att aldrig ge upp trots motgångar.
    Starkt jobbat av er alla idag.
    Trevlig helg på er så ses vi snart igen.

Rapportera

Rapportera

• 7 jun Göran Dahlberg

Hej!
    Det blev oavgjort ikväll mot Tjörnarp 1-1 på bortaplan. Vi gör absolut inte vår bästa match men krigarinställningen är det inget fel på. Även om spelet finns mer att önska av. Tjörnarp börjar bäst och tar ledningen efter 22 min vilket var rättvist då. Detta väcker oss och vi börjar agera som ett lag igen. Efter 34 min kvitterar vi till 1-1 av Albin Persson snyggt framspelad av Viktor K.
    Efter paus är det vi som skapar mest och är värda segern tycker jag. Men stolparna är inte med oss idag heller. Men denna poäng kan betyda mycket när vi sammanfattar säsongen senare i höst.

Rapportera

Rapportera

• 30 maj Göran Dahlberg

Tjenare!
    Vi tar ytterligare en skalp när vi vinner hemma mot serieledande Sösdala med 2-0 ( 1-0 i paus)
    Vi visste att det skulle bli en tuff och fysisk match vilket så blev fallet. Efter en försiktig inledning där vi känner på varandra så börjar vi ta över matchen. Och skapar några farliga chanser som lätt kunde gett oss ledningen. Viktor Fredriksson skapar några farliga lägen och en frispark som målvakten tippar till hörna. Efter 35 min får vi en högerhörna som Oskar N snyggt skruvar in med hjälp av en Sösdala spelare. Välförtjänt att vi leder i paus. Andra halvlek tillåter vi Sösdala föra spelet trots att vi inte ville att detta skulle hända. Men vi håller dem utanför de farliga ytorna och uppträder bra defensivt. I 89 e minuten får vi frispark efter ett hemåtpass som deras målvakt plockar upp. Brolle petar bollen till Viktor Kjerstensson som säkert placerar in slutresultatet i bortre krysset. Alla får plusbetyg för det kollektiva jobb som vi lägger ner ikväll.