Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hönö IS

Följ

Hönö IS

Följ oss för uppdateringar
Följ

Matchstart - publikfri arena!

3 maj 2021 11 kommentarer 847 visningar
11 kommentarer
  • 19 maj 2021 Andreas Lundqvist

    Varför tolkar ni det som att lagledare skall räknas in i de 8 personerna?
    Det står publik och 8 personer?
    Sen borde ju gbgff ha en kommunikatör som klarar av att ge tydlig information som inte kan tolkas.

    Se nedan från gbgff utskick till oss ledare.

    "Planerna på att bland annat höja tillåtet antal personer vid offentliga tillställningar (till exempel fotbollsmatcher) skjuts nu från den 17 maj till den 1 juni.

    DÅ TILLÅTS PUBLIK på upp till 100 personer på vissa utomhusarenor, och på större utomhusarenor – med anvisade sittplatser – tillåts upp till 500 personer. Regionala avvikelser kan fortsatt förekomma. FRAM TILLS DESS GÄLLER BEGRÄNSNINGEN PÅ 8 PERSONER.

    Har vi en egen tolkning eller skall vi följa gbgff? Då slipper vi jaga föräldrar som kört sina barn till matchen och har också samma restriktioner som övriga klubbar i GBG.

    Tacksam om förtydligande?

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Tanja Wiesner

    Hej Andreas, vi gör inga som helst egna tolkningar i Hönö IS. Jag kan lova dig att även vi hade önskat kunna släppa på publik, det hade underlättat även för oerhört mycket.

    Varje nyhet som lägga upp beaktar FHM, SvFF, GBG Fotboll samt även Öckerö kommuns restriktioner.

    I senaste informationen från GBG Fotboll (som du hittar på deras hemsida) säger:
    "Beakta dock att det tills vidare är de befintliga restriktionerna och riktlinjerna som gäller. Bl. a så är det fortfarande inte tillåtet med publik på barn- och ungdomsmatcher samt att det endast är enstaka matcher som är tillåtna"

    Med publik, menas publik utöver ledare, domare och matchvärdar. Dvs föräldrar, syskon, vänner, mor/farföräldrar, grannar ect, ect

    Dina frågor kring GBG Fotbolls organisation, kan jag tyvärr inte hjälpa dig med. Får du ett bra svar av dem, så dela gärna med dig till oss

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Håkan B Karlsson

    Vi har ett möte med gff och klubbar i Göteborg imorgon. Hoppas vi får lite klarhet i vad som gäller. Gff har hela tiden ingen publik

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Andreas Lundqvist

    Har fått förtydligande från gbgff. Svff har rekomendation är 8 i publik, gbgff rekomenderar 0 i publik. Men det är sunt förnuft som gäller. Folk i bil utanför plan anser dom vi inte behöver jaga bort. Inte heller om folk står utanför arenan, dock får en person som filmar matchen vara inne på arenan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Andreas Lundqvist

    Har fått förtydligande från Gbgff. Svff rekomendation är 8 i publik, gbgff rekomenderar 0 i publik. Men det är sunt förnuft som gäller. Folk i bil utanför plan anser dom vi inte behöver jaga bort. Inte heller om folk står utanför arenan, dock får en person som filmar matchen vara inne på arenan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Stefan Lasses

    Låter rimligt tycker jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Sandra Bäcklund

    Låter väldigt rimligt, har inte hört nån förening som ”jagar” bort personer som sitter inne i sina bilar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj 2021 Andreas Lundqvist

    GBGFF har gjort en egen rekomendation för att "underlätta" för oss. 0 i publik är lättare att räkna/genomföra än 8 st. Men det är en rekomendation och SVFF har fortfarande 8 i publik som rekomendation.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 maj 2021 Peter Ersman

    Bra Andreas, låter rimligt. Vi hoppas alla det snart lättar och innan dess kan vi iaf inte lägga energi på att "jaga bort" personer som sitter egna bilar runt plan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 maj 2021 Clarissa Alm

    Tycker verkligen det låter rimligt, Tycker verkligen man borde få sitta i sina bilar och kolla på matcher bara att dem håller sig kvar i sina bilar

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 maj 2021 Christine Wadman

    Det är alltid bra att diskutera. Vill bara poängtera att det som skickats ut tidigare kvarstår, matcher spelas utan publik och det är det enda svaret ni kan ge till dom som undrar. Inte svara att det är ok att komma och titta på match bara man sitter i sin bil. De kommande restriktionerna där viss publik äntligen kommer tillåtas är inte enbart en lättnad för oss alla utan det ställs mycket krav på säkerhet och dokumentering från föreningen för att få tillämpa.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in