1000 tecken kvar

Gästbok

• för 12 timmar sedan Göran Dahlberg

Hej allihop!
    Det är en av tränarna som pratar efter hemmamatchen mot Vittsjö. Vi vinner med 4-1 ikväll trots att vårt sätt att spela inte fungerar i första halvlek. Efter ett svanhopp av Rasse tilldelades vi en straff som Viktor F sättet säkert i mål. Efter ett litet förmannnigstal i paus. Så gör vi en betydligt bättre andra halvlek och hittar ett sätt att vinna med 4-1 vilket totalt sett är rättvist. Det som sticker ut ikväll är Viktor F hattrick också positivt att vi kunde lufta hela bänken. Ser man på serietabellen är det en vacker syn då vi leder serien för närvarande. Roligt med mycket folk på läktarna denna sköna vårkväll.

Rapportera

Rapportera

• för 4 dagar sedan Göran Dahlberg

En riktig krigar match idag borta mot Nävlinge slutar 0-0 trots att vi spelar med 10 man i ca 60 min. Alla krigar och sliter som djur och med lite flyt hade vi hämtat hem 3 poäng idag. Matchens lirare blev Anton Kjerstensson som gör en perfekt matc i backlinjen.

Rapportera

Rapportera

• för 13 dagar sedan Göran Dahlberg

Vi tar en riktig skalp idag då vi vinner hemma mot Lönsboda med osannolika 6-0 vi gör en perfekt match taktiskt. Vi rivstartade matchen med 1-0 i minut 2 genom Viktor K och 2-0 genom Gabriel N efter 12 min vilket sätter tonen därefter. Efter paus utökar vi till 3-0 genom Viktor F i minut 68 och därefter 4-0 genom Gabbe i minut 79 och mål igen minuten senare genom Gustav N och avslutningsvis 6-0 i minut 83 genom Gabbe igen.
    Vi härmed ge alla i truppen en extra klapp på axeln för en väl genomförd match.

Rapportera

Rapportera

• för 19 dagar sedan Göran Dahlberg

Hej!
    Vi tar de välförtjänta poäng idag borta mot Jägersborg då vi vinner med 2-0
    Vi får en drömstart på matchen med 1-0 redan efter 2 min genom Viktor K efter det tidiga ledningsmålet går ner lite och blir lite passiva men utan att släppa till några farligheter mot egna målet. Med 3 min kvar till paus gör Viktor F 2-0 och stänger matchen helt. Hela andra halvlek blir ett ställningskrig utan några farliga målchanser direkt. Alla gör idag en stark kämpainsats och vi vinner tillsammans. Matchens lirare blir William Björk som gör en helgjuten insats som mittback idag.

Rapportera

Rapportera

• 6 apr Göran Dahlberg

Försäsongen
    Då är försäsongsträningen över för denna gången.
    Det har varit mycket bra närvaro på träningarna i Tyrehallen med ett snitt på 22 man på måndagar och 15 man på onsdagar. Vi har lagt fokus på tuffare träningar på måndagar med bl.a. fys och löpträning och mer bollövningar och spel på onsdagar. Vi är på god väg att hitta tillbaka till glädjen och viljan att prestera igen vilket är positivt.
    Vi har fått in 6 nyförvärv i truppen som gör att konkurrensen i laget blir hårdare.
    Anton Kjerstensson
    Viktor Kjerstensson
    Johannes Ljungbäck
    Lucas Ljungbäck
    Gabriel Nilsson
    Emanuel Göransson

Vi har spelat 5 träningsmatcher med resultatet 2 segrar och 3 förluster med målskillnad 9-10
    Då vi varit lite skadedrabbade har vi använt 26 st spelare vilka har gjort bra ifrån sig.