Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HK Järnvägen

Följ

HK Järnvägen

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn HK Järnvägen
Adress Östra Storgatan 3
Postadress 69430 Hallsberg
Telefon 070-4911015
E-post hkjarnvagen@telia.com
Orgnr 875701-2011
Swish 1234674040
Kontonr 591-9956
Öppettider Publiceras inom kort.
A-lag Herrar

Om HK Järnvägen

HK Järnvägen är en handbollsförening aktiv i Hallsberg i Närke. Föreningen bildades 1967 av Sven Cronvall och Sven-Olof Rylander. Verksamhetens huvudinriktning är att bedriva träning för de ungdomar som vill spela handboll och ha kul tillsammans i en lagidrott präglad av föreningens värdegrunder där stor vikt läggs vid allas lika värde och gemenskap. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat ett tag så skall alla ungdomar beredas plats för att träna och spela matcher, utvecklas i takt med sin individuella nivå och så klart ha väldigt roligt tillsammans.

En annan viktig del i föreningens verksamhet är det årliga arrangemanget av Sveriges fjärde största utomhusturnering i handboll, Järnvägen Cup. Cupen lägger grunden för all övrig verksamhet och är mycket viktig för föreningen och vi gläds med att se alla engagerade ledare, spelare, föräldrar och frivilliga tillsammans skapa en härlig fest år efter år som är uppskattad av hela bygden och närregionen.

Föreningen har närmare 200 medlemmar och visionen på sikt är att HK Järnvägen skall vara det självklara föreningsvalet i Hallsberg med omnejd när ungdomar vill träna och utöva lagsport tillsammans. Tillsammans med föräldrar och ideella krafter är vi närmare 500 medlemmar per idag.

Är du intresserad att bli en av oss eller av att börja spela?
Kontakta klubben på något av följande sätt:

Telefon: 070-4911015
E-post: hkjarnvagen@telia.com