Hej uppdaterar ni inte spelarlista och poängliga kul att kunna följa även när man jobbar!

Träning söndag 13 maj kl 18.30. Ingen träning måndag 15 maj. A-lag tisdag och B-lag onsdag.

Rapportera

Rapportera

• 8 maj 2012 Brodin

Matchen mot Långared kommer att spelas om. Det blir 90 nya minuter. Speldatum letas.

Rapportera

Rapportera

• 1 maj 2012 Lennart

B-Laget
    Hjärtum-TIF 1-1 mål Marcus Johansson ass: Schlosser
    Laget: Karlsson, Simon, Fahlberg, Putte, Lukas, Alin, Marcus J, Adam, Alex, Schlosser, Ralle. Avb: Costi, Jesper
    Seriepremiären för B-laget blev lagd på Edsborgs konstgräsplan eftersom vår plan inte var spelduglig när vi bokade matchen
    Fösta halvan av första halvlek var TIF det lite bättre laget och dom tar ledning med 0-1 en bit in i halvleken men sen får vi ordning på spelet och stundtals spelar vi riktigt fint passningsspel och i sista minuten innan halvlek bjuder vi upp till ett riktigt fint anfall som startar från backlinlen och bollen går som ett snöre mellan kanten och mittfällt och som avslutning klackar Schlosser fram bollen till Marcus Johansson som sätter bollen i mål.
    Andra halvleken spelar vi ett kanonfint passningsspel och det är bara otur att vi inte lyckas sätta något mer mål efter att vi haft ett flertal lägen att avgöra matchen