Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll Ledare

Följ

Ledare

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Handboll
Ledare

Info om vårens matchspel

17 dec 2020 5 kommentarer 641 visningar
Johan Sjökvist Ordförande
5 kommentarer
  • 18 dec 2020 Johan Sjökvist

    Hej - det kom en bra och relevant fråga från Elisabet som jag klipper in här. Har ni andra frågor eller kommentarer så skriv här eller mejla till mig så samlar jag ihop till ett fråge-batteri till förbundet. Kanske får vi svar före jul, annars får vi försöka bevaka ny info inför anmälan/avanmälan den 7:e januari.

    Frågan från Elisabet:

    Måste dubbelkolla med dig att vi förstår de nya riktlinjerna rätt avseende dessa 2 alternativ:

    Alt 1. Att man måste ha fasta spelare i varje seriespel lag F11. Så tjejerna kan inte som i vårt fall byta mellan nivå 1 och 2 vid olika matchtillfällen?

    2 Det är ok att rotera spelare mellan seriespel lag F11 givet att de inte spelar fler än 1 match per helg?

    Det vi undvika är att nivå indela vårt laget i två grupper. Samtidigt se till att vi har tillräckligt med spelare för två lag så alla får spela mer än 1 match under våren.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 dec 2020 Herman Södergren

    Hej, samma fråga gäller även för F15, vad betyder Spelare får delta i max ett lag. Är det fasta lag eller Max 1 lag per helg?

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 dec 2020 Stina Borgström

    Vi har inte tillräckligt många för att inte dubbla med våra 08 09 killar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jan 2021 Johan Sjökvist

    Hej - tack för fler frågor. Jag har tyvärr ingen ny info än. När jag skickat frågor till förbundet så har de meddelande om "out of office" till den 7/1. Och efter att all info om matchspel lades ut veckan före jul så kom ju de nya bestämmelserna om uppehåll till och med den 24/1, så det finns ju en överhängande risk att det som kommunicerades (och som artikeln här är baserat på) kommer att ändras igen, både vad gäller seriespel, USM-deltagande etc. Jag tycker vi kan avvakta med eventuell avanmälan av lag pga dubblering till dess att vi vet mer. Jag ska stöta på så snart förbundet är tillbaka, tror att vi åtminstone får förlängd tid till den 11/1 på oss, något annat vore märkligt. / Johan

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 jan 2021 Johan Sjökvist

    Hej - jag skriver en kommentar här för att uppmärksamma den nya artikel på Ledarsidan med svar från förbundet samt en sammanfattning av våra anmälda lag. Fint om ni tar en titt på den och förhoppningsvis hinner prata ihop er under helgen angående eventuella förändringar. Ledsen för sent svar här, hör av er med frågor eller synpunkter. / Johan

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in