14:15

Gnosjö IBK P07-08

Referat: Bankeryds Skid o MK P08/1 - Gnosjö IBK P07-08

Vinst!!!

Vi börjar matchen på ett bra sätt och har bra koll på våra motståndare. Tyvärr blir vi allt mer passiva och bekväma ju längre perioden pågår. Detta resulterar i att Bankeryd kan gå till pausvila med en 4-2 ledning. I pausen pratar vi om att hitta tillbaka till vårt spel samt att gå ut och ta tag i taktpinnen. Snacket i pausen visar sig ge resultat, då vi vinner andra perioden med 4-0 och har ledningen med 6-4 inför den avslutande perioden. De avslutande 15 minuterna blir spännande och Bankeryd lyckas reducera till 5-6 med en och en halv minut kvar. I det här läget tar vi en time-out, så killarna får lite extra vila samt att vi försöker ingjuta mod inför avslutningen. Bankeryd tar ut målvakten och med 40 sekunder kvar av matchen, så drabbas vi av en utvisning för felaktigt avstånd. Avslutande sekunder spelar vi 4 mot 6 och blir satta under hård press, men vi lyckas hålla undan.
Sammanfattningsvis så vinner vi en jämn och tät tillställning efter hårt arbete. Alla spelare ska ha en stor eloge för att de sliter och kämpar matchen igenom. Nästa helg är det spelledigt och vi laddar om inför nästa match då vi tar emot Månsarp den 10/11.

Målvakt: Elliot
Backar: Adam, Emil, Charlie, Anton, Benjamin, Hugo
Centrar: Ville, Affe
Forwards: Filip, Elis, Olof, Nemo, Melvin