28 april 2024
13:00

Söderhamns FF

Referat: Fagersta Södra IK - Söderhamns FF

Det blev en tuff förlust för hemmagrabbarna i söndagens match mot Söderhamn på Fagerliden bortalaget vann med 2-1 på ett regnigt kallt Fagge .
Södra tog tag i taktpinnen direkt och Mahdi Hosaini skapar ett fint läge i den 4:e minuten men avslutet över ribban . Södra har fortsatt ett spelövertag utan att skapa nå chanser istället får Söderhamn ett läge i den 20:e minuten som Oscar i södramålet avvärjer snyggt . Södra tar ledningen med 1-0 i den 22:a minuten efter ett fint spel . Aron Granqvist hittar Jojo Jemal inne i boxen och han gör inget misstag . 1-1 kommer i den 28:e minuten då en utav Södras mittbackar plåstrades om på sidan av planen. 1-1 i halvtid

Söderhamn gör 2-1 i den 56:e minuten efter att en Södraspelare gått omkull i en närkamp så målskytten får ett friläge . I den 59:e minuten har Söderhamn en dubbelchans framför Södras mål men Oscar gör ett par kanonräddningar och håller Södra kvar i matchen . Södra har genom Aron Granqvist ett jätteläge att kvittera i den 64:e minuten men Söderhamns målvakt gör en kanonräddning på skottet . Södra har ett massivt tryck mot Söderhamn resterande del av matchen utan att få in bollen så Söderhamn kan hålla undan och vinna med 2-1 .