14 juni 2020
15:00

Fagersta Södra IK

Referat: Karlbergs BK - Fagersta Södra IK

Nu är div 2 premiären avklarad för Södrakillarna och det blev en tuff sådan då hemmalaget Karlberg BK vann med 5-0. Karlberg är ett lag som satsar stenhårt för att gå upp i div 1. Karlberg tog tag i taktpinnen direkt och hade ett stort spelövertag från minut 1 och Södra fick försvara sig och gjorde det bra inledningsvis. I den 19:e minuten gör Karlberg 1-0 då en omarkerad spelare nickar in bollen efter en frispark. Karlberg gör också 2-0 innan domaren blåser för halvtid. Andra halvleken är som den första där ett spelskickligt Karlberg dominerar totalt och Södra får jaga boll. Karlberg gör ytterligare 3 mål och vinner matchen med 5-0. Södra fick en rejäl lektion av ett mycket bra fotbollslag som spelade en fin fotboll där ett par utav målen var riktigt fina. Nu gäller det för södrakillarna att studsa tillbaka till nästa omgång som spelas den 27:e hemma på Onsjövallen mot IFK Österåker. Bäst i Södra var den 17 årige målvakten Sebastian Selin som stod för flera högklassiga räddningar när hemmalaget pressade på som bäst.