Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om FK Bosna A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
FK Bosna
Fotboll
A-lag Herrar

Kontaktinformation

Namn FK Bosna
E-post kansli@fkbosna.se
Orgnr 802457-9362

Om FK Bosna A-lag Herrar

Generell information:
FK Bosna, Helsingborg - Bildad 2006
Matcharena: Filborna IP (Naturgräs)
Matchställ: Blå, Blå, Vit


Historia:
Fotbollsklubben FK Bosna bildades, av bosnier i Helsingborg, hösten 2006. De första stegen mot en riktig förening togs under den hösten då bl.a. de två korpenlagen, FC Bosna och BIH94, slogs ihop. Under säsongen 2007 spelade laget i en reservlagsserie och slutade på en övertygande förstaplats. Detta resulterade i att klubben fick etablera sig i det "riktiga" seriesystemet och spelade i division 7 under 2008. Laget lyckades kvala sig uppåt i seriesystemet för att spela i division 4 år 2012 där laget hade flera framgångsrika säsonger. Klubben har varit vilande mellan år 2017-2022 för att åter finnas med i seriesystemet från säsong 2023 då laget återstartar en ny resa och börjar i division 6.

Klubben:
Det har hänt mycket de senaste åren sedan man startade föreningen. Klubben är öppen för alla fotbollsälskare. Centrala värdeord i föreningen är Respekt, Passion och Attityd!

Supportrar:
Våra supportrar är i alla väder vår tolfte spelare. Vårt mål är att kunna erbjuda en teknisk och underhållande fotboll. Supporterskaran är växande och vi önskar givetvis nya fans varmt välkomna att stötta oss!

Mål:
FK Bosna strävar hela tiden att klättra till högre divisioner, både på och utanför plan. Ett annat stort mål vi inom FK Bosna har är att starta ungdomslag i föreningen. Så, har du barn eller känner någon som skulle vilja representera FK Bosna är du välkommen att höra av dig!