Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eslövs IF

Följ

Eslövs Idrottsförening

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eslövs IF
Eslövs IF

Kontaktinformation

Namn Eslövs IF
Adress Föreningstorget 1A
Postadress 24132 Eslöv
E-post eslovsif@gmail.com
Orgnr 802495-3856

Om Eslövs IF

Eslövs IF är en förening som inriktar sig mot friidrottsverksamhet.


Föreningen bildades 27 april 2015 och har som mål att förnya synen på friidrott i Eslövs kommun.


Vi bygger vår verksamhet på tre grundpelare.

- Gemenskap: Idrotten i stort är inne i en nedåtgående trend och friidrotten är inget undantag. Vi ser att färre och färre utövar friidrott och vill vända denna trend. Vi har som mål att våra aktiva ungdomar ska fortsätta utöva friidrott hela vägen upp i vuxen ålder. Genom att stärka gemenskapen vill vi få alla som tränar i vår förening att trivas och längta efter nästa träningspass.

- Förtroende: En viktig faktor för att den aktive ska trivas är att relationen mellan tränare och aktiv fungerar bra. Här har den enskilde tränaren ett stort ansvar. Tränaren behöver vara lyhörd och kunna anpassa träningen och sitt ledarskap så att alla aktiva känner att de blir hörda och att vi tar vara på deras önskemål och ideer. Detta kommer leda till att de aktiva känner förtroende för sin tränare.

- Friidrott för alla: Vi vill skapa en förening där alla är välkomna. Vi satsar på mångfald och vill nå ut till ungdomar med olika bakgrund och förutsättningar. Vår förening ska välkomna nyanlända såväl som ungdomar med funktionsnedsättning. Vi kommer att kontinuerligt utbilda våra tränare så att de är väl rustade för att kunna skapa en kvalitativ träningsmiljö för dessa ungdomar.

I januari 2022 startade vi en ny sektion i föreningen som tränar OCR (Hinderbanelöpning).