Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 22 sep 2011 Patrik

Mycket bra kämpa match i dag härlig inställning vi kämpade till sista minuten och vi håller 0-0 i 50 min vi har minst lika många chanser som dom i första halvlek Mycket bra.

Tack alla P-98or för alla matcher ni har hjälpt oss i P-99 (Eddie och Nico i dag).

Nu är det en match kvar på söndag sedan ser vi fram emot nästa säsong.

MVH/ Patrik

Rapportera

Rapportera

• 17 sep 2011 Patrik Henningsson

I dag började vi riktigt bra första 10 min leder med 3-0 men resten av första halvlek är tyvärr riktigt dålig så det står 9-3 i halvlek. I andra halvlek spelar vi ganska bra hela 30min det slutar 12-5 till möre.

Bra kämpat ändå det är bara att hänga i.

• 10 sep 2011 Erik

Hej Linda. Jag har hämmtat Lucas keps den är hemma hos mig. ska jag lämmna den på matchen imorgon??

Rapportera

Rapportera

• 10 sep 2011 Patrik

Härligt grabbar med en vinst myckert bra jobbat :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2011 Henric

Matchen i dag hade allt: spänning, bra passningsspel, kämpatakter, hattrick, bra skott, spelare som tog för sig och mycket mera.
    Alla gjorde en jätteinsats och vi är väl värda segern. Starkt att vända underläget i slutet av matchen. Tack allihop för en fantastisk och sevärd match!

Rapportera

Rapportera

• 6 sep 2011 Linda

Lucas glömde kepsen som Felix lånade på matchen i fredags, var det någon annan som var snäll och tog med sig den?

//Linda

Rapportera

Rapportera

• 4 sep 2011 Patrik

Bra jobbat i dag killar framför allt i andra halvlek vi har bara otur att vi inte får in bollen i mål med lite flyt så hade det kunnat bli oavgjort.