Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eksjö BK F12 - födda 2013
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Eksjö BK F12 - födda 2013.
F12 - födda 2013
Följ oss för uppdateringar
Stort tack för er insats gällande denna försäljning. Det är mycket olika försäljningar i farten och ganska ofta kan det kännas som ett tugnt ok att tackla. Vi ser egentligen hellre att vi gemensamt som lag skulle kunna göra punktinsatser med jobb, ex som parkeringsvakter, städning, etc, Så har ni kontaktvägar in till dylika uppdrag så är vi mer än positivt inställda!
Denna försäljningsomgång har renderat i ca 6500-7000 kr till lagkassan.
Imorgon 2/12 har vi träning i P-hallen kl 16.30-17.45.
Leverens av pizzorna från företaget kommer ske direkt till hallen, ungefär i samband med träningsstart.
Önskvärt är att samtliga som har gjort beställning av pizzabottnar hämtar dessa i anslutning till träningen. (innan, under, direkt efter) Är det så att det verkligen inte fungerar så hör av er till mig så får vi försöka anpassa upphämtningen till senare under kvällen.
Har någon ev er föräldrar möjlighet att ställa upp som organisatör kring pizzautlämningen på P-hallen under träningen? (annars får vi avsätta en av oss tränare)
- Ha lite uppsikt över pizzorna under träningen (tänker att de ställs innanför entren till P-hallen)
- Utifrån utskriven excelfil stämma av antalet förpackningar som beställts och sedermera uthämtats av föräldrarna.
- Lämna ut lapp (finns förbereda) med sammanlagd kostnad som skall swishas till Henrik efter erhållen betalning. (Märk betalning med spelares namn + Pizza)
Om du kan tänka dig att hjälpa till, så hör gärna av dig till Henrik (0702600282)
MvH
Henrik et al
| Träning | 17 dec, 16:30 |
| Träning | 19 dec, 16:45 |
| Finspångs HK (borta) | 11 jan, 14:00 |
| NKIK 2013 (borta) | 11 jan, 15:30 |
| Vadstena HF (borta) | 24 jan, 15:40 |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera