Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Dalby GIF P-11

Följ

P-11

Följ oss för uppdateringar
Följ

Träning!

6 jan 2019 5 kommentarer 333 visningar
Maria Sandberg Tränare
5 kommentarer
  • 6 jan 2019 Åse Larsson

    Kul, dock hinner Victor tyvärr inte hem till träningen. En fråga ni har inte börjat med att de ska anmäla om de kommer el inte till träningen??

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 jan 2019 Patrik Tell

    Härligt. Tyvärr har Loke förhinder imorgon. Tänkte passa på att kolla hur intresset och möjligheterna är för att göra som F 08 gjorde. Dem var kvar på fritids till ca 16.30-16.40, käkade en frukt eller så samt bytte om innan dem gick ner tillträningen i samlad styrka. Ledare alt förälder följde första gångerna, efter det mötte ledarna upp på IP. Finns det möjlighet och intresse för att testa detta?
    På detta vis minskar kanske föräldrars stresshormoner för att hinna hämta på fritids o alla de bitarna. Öppnar upp för diskussion ;)

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jan 2019 Therese Kropp

    Hej!

    Hur blir det med träningen idag? Bästa hälsningar Emils mamma

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jan 2019 Magnus Wallin

    Vi avvaktar någon timme och ser om snön smälter. Smälter snön så kör vi som vanligt, annars får vi tyvärr ställa in. Återkommer i em..

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jan 2019 Magnus Wallin

    Kommunen har lovat att skotta planen idag men det är inte gjort än så som det ser ut nu så blir det ingen träning. Har en ”spejare” som tittar om en timme igen. Då kommer definitivt besked om kvällens träning blir av eller ej.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in