Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om FC Corner Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
FC Corner
Fotboll
Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 8 jun 2015 C-laget…1

  En gris en ko en örslösa bo! Tyvärr så bidde det en förlust med 4-1. Frippe Fredrik Danielsson gjorde vårat mål efter en fin löpning och rundade målvakten sedan så blundade han och rulla in trasan. Legenden Åke Sahlin dömde matchen och han har nog runt 5000 matcher i bagaget och ca 90 år på planen.....allt detta är kanske inte till det bästa och hans barnbarn barn Albin Lindberg sprang regelbundet offside men i själva verket tog det våran gode Åke runt 15 sek att vända på huvvet....men jag eller vi ska inte anklaga Åke för denna förlust utan vaktmästaren som inte hade klippt hela planen. Nu undrar nog vissa vad menar sköjarn!? Vi tar en kortis! Simon Hulen fick ett friläge och jag tänkte här blir det mål. Finns bara två alternativ, han skyfflar in boll och målvakten tillsammans eller skrämmer in bollen i mål tillsammans med ett könsord som får målvakten att hålla för Öronen med en felträff i kassen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jun 2015 C-laget…2

  Nä just där har vaktis glömt klippa och Simon gör en grop lika djup som att lägga ett lik i....Den spelaren som fick mest applåder var Andreas Hansen som gjorde en comeback! Mkt fina löpningar gjorde han på kanten med sin svåger som spelade ledsagare eller något liknande. Jag är rädd för att vi är tvugna att ta med oss Hjärtstartare till Johan Lundström till nästa match för han höll på att knäcka målstolpen av utmattning och bad oss hälsa till Desirée att han älskade henne mest av allt förutom vi Cornare om det blev en utcheckning av detta liv. Våran kändis Mikael Gustafsson gjorde den snyggaste grejen med ett inkast som fick alla att stanna till....blev inte så mkt mer än så med det. Vi tar nya tag med lite träning på onsdag och tiden återkommer Andreas Hansen med! Ciao!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 jun 2015 Hansen

  Japp då är det klart vika som skall åka till Örslösa å duscha..:-) Samling på söndag på stenporten kl. 15.40 för följande grabbar…:

  Marcus Ekdén, Nicklas BSV, Fredrik Danielsson, Tobias Gustavsson, Andreas Hansen, Filip Ahlén, Mattias Lavsjö, Hulén, Forsell, Daniel Abelsson, Philip Larsson, Roger Larsson, Johan Lundström, Albin Lindberg, Emil Mellgren, Semo och eventuellt AP

  ses på söndag….. å som vanligt om vi glömt nån eller nån vill va med är det bara å höra av sej..:-)

  // HansenEkdénStadling

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj 2015 M.Ekden C - laget.

  Halloy Cornare! Nu på söndag finns det platser kvar till det heta derbyt mot kållandsö. Jag vet att många är sugna så det är först till kvarn! Matchstart är kl 1800 borta, samling på HQ stenporten kl 1640 för avfärd. Ta kontakt med mig för en oförglömlig match ;-) 0701-902371.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj 2015 Robban HIS

  Ett referat ligger ute från U-lagsmatchen i tisdags på www.halvorstorp.com
  Tack för en go match:)

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 maj 2015 norre

  Gött med seger! Men läste att Musa använde mitt uttryck (pröppen ur) de ska komma redan efter Viktors 3-0!! Tror de kommer efter 20 mot vinning!! Hat gött /Norre×2

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 maj 2015 M. Ekden

  C-teammatch!!! Dessa boys ska lira på söndag 17/5 med samling kl 1445 hemma stenporten mot Mellby! Ekden, Marcus Stadling, Albin Lindberg, Johan Lundström, Forsell, Roger Larsson, Thomas Larsson, Johan christiansson, Alexander K, Emil Mellgren Niclas Bsv, Oskar Mellgren, Filip Ahlén, Philip Larsson, Andreas Westerling, Semo Wahdan, Laxsjö, Simon Hulen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 maj 2015 Jan Frithz

  Hej Sofia,du kan kontakta mig,Jag nås enklast på mobilen 0709929605
  mvh:jan Frithz

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 maj 2015 Sofia

  Hallå!

  Jag skulle gärna vilja vara med och ge rabatterat pris gm Lidköpings Rabatten. Vart vänder jag mig?

  Mvh Sofia Fogelqvist

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2015 M.Ekden

  Seriematch 2 för C-laget. Nu måndag 4/5 så gästar vi traktortätaste byn saleby. Följande lirare är uttagna till denna bonnefest, PG, Stadling, Forsell, Laxsjö (Lavsjö), Ekden, Rundqvist, Albin, Ahlén, R+T Larsson, Mellgren, Westerling, Philip L, Rydberg o Johniho Lundström. Samling kl 17,45 Stenporten. Matchstart kl 19.00.

  Rapportera

  Rapportera