Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Boo Hockey

Följ

Boo Hockey

Följ oss för uppdateringar
Följ
Boo Hockey
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Boo Hockey
Adress Björknäs Skolväg 1
Postadress 13244 Saltsjö-Boo
Telefon 070-377 49 11
E-post kontakt@boohockey.se
Orgnr 802454-4671
Hockeyskolan

Om Boo Hockey

Välkommen till Boo Hockey, det naturliga valet för boende i närområdet som vill utvecklas som ishockeyspelare. Vår förening består av närmare 500 aktiva spelare och ca 1 000 medlemmar och grundades 1942 under namnet Boo IF! Vi är en av landets äldsta föreningar och också arrangör av Turex Cup som är landets kanske mest anrika hockeycup och som genomförts under trettonhelgen i 48 år.

Vi skall erbjuda en hög kvalitativ hockeyutbildning för våra barn och ungdomar och som ger dem rätt förutsättningar att komma in på hockeygymnasiet.

Vår övergripande målsättning som klubb är att bedriva en verksamhet på alla åldersnivåer som känns meningsfull, innehållsrik, utvecklande och stimulerande för alla som vill spela ishockey i Nacka kommun. Vi ska vara en organisation där alla som vill spela ishockey i Boo Hockey upp till 18-års ålder ska ha möjligheten att vara med i vår verksamhet, oavsett den individuella nivån på färdigheter och ambitioner.

Vår kanske viktigaste uppgift som förening är att skapa ett livslångt intresse för ishockey hos våra spelare, pojkar såväl som flickor.Samtidigt ska vi kunna erbjuda en verksamhet för spelare som vill satsa extra mycket på sitt ishockeyspelande. Vi ska inom vår verksamhet ge spelare med en extra stark motivation och som är villiga att lägga ner en stor tid på ishockey en högkvalitativ elitutbildning.

Den viktigaste hörnstenen i vår organisation är duktiga tränare. Kännetecknande för våra tränare ska vara en hög ambitionsnivå, pedagogisk skicklighet och hög kunskap inom individuell spelarutveckling. Tränarna ska brinna för sitt lag och sina spelare, men det är också viktigt att alla föreningens tränare och lagledare har en känsla för helheten i verksamheten och vad vi som Boo Hockey strävar efter. Tillsammans ska tränarna och sportchefen skapa en filosofi där formerna och metoderna ska säkerställa den sportsliga kvalitén som ska genomsyra hela verksamheten.

Vår verksamhet bedrivs i huvudsak på Björknäs IP i Saltsjö-Boo där vi bland annat erbjuder hockeyprofil tillsammans med Björknäs skola årskurs 7-9, hockeyfritids två dagar i veckan, ett flertal hockeycamper och hockeyturneringar. Vi har på Björknäs IP tillgång till två isytor inomhus, gym, skottramper, löparbanor, fotbollsplan och elljuspår. Vi har alltså de bästa förutsättningarna för att bedriva såväl isträning som fysträning.

Är du intresserad av spela ishockey är du varmt välkommen till oss!


Pierre Bergström
Ordförande Boo HC