Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Boden Friidrott

Följ

Boden Friidrott

Följ oss för uppdateringar
Följ
Boden Friidrott
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Boden Friidrott
Adress Häradsvägen 10
Postadress 96149 Boden
E-post bfi.ordforande@gmail.com
Orgnr 898500-8591
Kontonr 736-3641

Om Boden Friidrott

Sedan 1986 är Boden Friidrottsförening en fristående förening. Innan dess var friidrotten en sektion i Vittjärvs IK. På vinterhalvåret bedriver vi träning i motionshallen på Hildursborg och Sandenhallen. Sommartid håller vi till på friidrottsarenan, Björknäsvallen

Vår viktigaste informationskälla är vår hemsida. Där kan du hitta all information du behöver samt läsa om alla aktuella händelser. All viktig information som ex. inställda träningar och ändrade tider meddelas här. Vi som varit aktiva i föreningen lite längre kollar oftast sidan varje dag och det fungerar mycket bra.

Föreningen erbjuder alla föräldrar som har intresse att lära mer om friidrott, studiecirklar i friidrott och träningslära eller annat som du som aktiv eller förälder har önskemål om. Är du intresserad av att bli tränare, kontakta någon av tränarna för vidare information eller vår ordförande Nils Pettersson. bfi.ordforande@gmail.com Vi behöver fler tränare vi har många som vill vara med och vi ser en fara i att vi inte kan ta emot alla p.g.a. brist på ledare.

Föreningen ordnar varje år egna tävlingar och någon i samarrangemang med Luleå. Här arbetar vi gemensamt som föräldrar med fikaförsäljning, funktionärssysslor och annat runt omkring arrangemanget, dessa tävlingar är viktiga för föreningens ansikte utåt och skall genomföras på ett positivt och rättvist sätt för alla närvarande. Naturligtvis får ni som förälder utbildning på vad det innebär att vara funktionär innan tävlingen så att allt flyter lugnt.