Skanör Falsterbo IF

Referat: AIF Barrikaden - Skanör Falsterbo IF

Startelvan: Raffa - Ermal, Henrik H, Claes, Wissam - Kwame - Sten, Johan G,
Kristoffer H, Nazad - Peter

Avbytare var Stefan som kom in efter 22 min på vänsterbacken och spelade där resten av matchen, David som spelade högerback i 2 omgångar i sammanlagt drygt halva matchen, Patrik Lu som spelade drygt sista halvtimmen som mittfältare och vänsterback och slutligen Pontus som spelade sista halvtimmen i anfallet.

En mycket händelserik match där vi saknade många av våra normalt mest tongivande spelare men jag tror att även Skanör Falsterbo vilade några.

I den 13:e min gjorde de 1-0 och sedan vi bränt ett jätteläge gjorde de 2-0 efter 18 min. Vi hade sen 2-3 verkligt heta chanser innan de kontrade med 2 ribbskott inom loppet av 2 minuter.

I den 38:e min ökade de till 3-0 innan Nazad i den 40:e min la en frispark som tuschades av en Skanörspelare och ställde målvakten.

I den 2:a halvleken hade vi först 2 jättechanser, varav den ena i stolpen. Därefter räddade Claes på mållinjen. Sen följde en period där lagen bytte chanser, bl.a. hade Nazad ett verkligt snyggt dribblingsnummer men sköt strax utanför.

I den 77:e min satte Sten 2-3 efter ett riktigt mönsteranfall. Strax före slut hade vi ytterligare en bra målchans innan de i matchens sista sekunder gjorde 4-2 på ett
snyggt kanonskott i närmaste krysset.

Totalt sett gjorde vi med vårt reservbetonade lag en mycket bra match och trots att jag förstått att Skanör tyckte annorlunda tycker jag nog att vi missade något fler heta målchanser. Matchen kunde slutat typ 7-7. Det som gladde speciellt var de många goda insatserna av de som tidigare inte spelat så mycket i A-laget.

Nu väntar ett ovisst kval, förmodligen mot Maglasäte men det kan också bli mot Torna Hällestad. Om det blir en bussresa eller inte vet vi inte ännu. I vilket fall som helst kommer vi att lägga ut en vägbeskrivning på hemsidan.