Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Afro SK 3 3 0 0 9
2 Prespa Malmö SK 4 2 0 2 6
3 AIF Barrikaden 4 2 0 2 6
4 KSF Makedonija 3 1 0 2 3
5 Malmö United KF 4 1 0 3 3

Match

AIF Barrikaden

5 - 2
Gullviksborgs IP
26 maj 2024
15:00

Malmö United KF

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Malmö United KF

Startelva: Buzz – Yousef, Viktor, Anyelo Avila (debutant), Qudrat Aliwakili (debutant) – Abdul Al Saiedi (debutant), Milad Akbari (”den vanliga” Milad), Shershah, Mirwais – Tristan – Milad Alizadah

Avbytare var Martin som kom in efter dryga 20 min som anfallare men sedan relativt snart därefter gick ner som offensiv mittfältare, en position han stannade i matchen ut

Matchen hann knappt börja förrän vi fått ett mål i baken – bara gått 2-3 minuter. Men därmed var det mesta roliga slut för våra motståndare. Resten av halvleken fördes spelet nästan uteslutande på deras planhalva och till en inte oväsentlig del inne i straffområdet. Vi startade ofta jättefina anfall men när vi sedan kom i närheten av målet krånglades det något otroligt. Vi lät oftast bli att skjuta trots fantastiska lägen. Bollar for fram och tillbaka längs med mållinjen utan att någon fick en tå på den. Vi var allmänt klantiga när vi närmade oss mål helt enkelt medan vi i övrigt spelade bra. Vi lyckades dock sätta dit två mål. I den 10:e min kvitterade Milad Alizadeh efter en målvaktsretur på ett skott från Yousef. I den 27:e min tog vi sedan ledningen genom Yousef som slog in bollen vid bortre stolpen efter ett fint inlägg av Mirwais.

Malmö United som varit väldigt tama i första halvlek spelade upp sig lite i andra och fick väl också lite inspiration av ett synnerligen billigt kvitteringsmål i 47:e min. De skapade i den 73:e min också en klar målchans utan att få in bollen. Men i övrigt var det också den här halvleken vi som satt i förarsätet och hade de flesta chanserna. Den här halvleken krånglade vi inte alls till det lika mycket som i första halvlek utan kom oftare till avslut men dessa avslut var å andra sidan vid flera tillfällen horribelt usla.

Tre mål ytterligare fick vi dock till. I den 57:e min gav Milad Akbari (!!!) oss ledningen efter ett distinkt skott på en retur på ett skott av Abdul. (Milad blev lika inspirerad som Besnik i A-laget igår och avlossade ytterligare två skott inom två minuter efter målet och det ena hade nog gått in om det inte tuschat någon till hörna). I den 66:e min forcerade Martin in 4-2 via stolpen efter en hörna av Tristan. I den 87:e slutligen fick Mirwais till ett riktigt fint avslut när han skruvade in bollen i bortre krysset från halvdistans.

En väldigt säker seger mot ett i sanningens namn inte så bra Malmö United.

Statistik: Hörnor: 7-2 Avslut på mål: 13-7 Avslut utanför: 7-3
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Yousef Ahmadi 1 1 2 0 0 0
Martin Nilsson 1 1 0 0 0 0
Milad Akbari 1 1 0 1 0 0
Milad Alizadeh 1 1 0 1 0 0
Abdul Al Saiedi 1 0 1 0 0 0
Tristan Uhno 1 0 1 0 0 0
Anyelo Avila 1 0 0 0 0 0
Qudrat Aliwakili 1 0 0 0 0 0
Shershah Ewazzada 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Busby Cagle 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng