Sorgenfri IP Fotbollsplan
5 maj 2024
13:00

Referat: FC Möllan - AIF Barrikaden

Detta ”referat” baserar sig bara på de 20 minuter i början och den kvart på slutet jag var närvarande.
Startelvan såg i alla fall ut så här: Adrian – Aman, Eklund, Matte, Ahlgren – Pontus, Tristan – Mathias, Anton, Harry – Besnik.
Avbytare var :
Chanon som spelade runt 20-25 sista som vänsterback.
Felix som spelade i ett par olika mittfältsroller sista 20-25.
Milad som spelade ungefär sista kvarten som defensiv mittfältare.
Shershah som spelade ungefär sista kvarten som mittfältare.
Henke som inte spelade alls.

Alldeles precis i början fick Möllan till ett par lägen som såg ut att bli farliga men där de aldrig kom till avslut. Därefter hade vi det största bollinnehavet och också ett par riktigt bra lägen att göra ett ledningsmål. Vi tog många avslut och hade hela 9-0 i sådana när jag lämnade efter 20, varav dock några gick väldigt långt ovanför/utanför målburen.

När jag kom tillbaka mot slutet var matchbilden en helt annan. Nu dominerade Möllan totalt, såg ut att ha betydligt mer spring i benen kvar än de våra och hade flera ganska bra lägen att öka på sin ledning. Själva hade vi ett väldigt bra frisparksläge som inte gav något och ett friläge där vår avslutare fick en för lång förstatouch så att bollen hamnade hos målvakten.

Under min bortavaro lär mina intryck från början och slutet gällt hela resp. halvlek. I den första var vi det bättre laget, i den andra de. Målen kom i den 60:e resp.65:e min.

Och någon total statistik kan jag naturligtvis inte presentera.