12 februari 2022
14:00

Referat: Kvarnby IK - AIF Barrikaden

Eftersom jag inte var närvarande väljer jag att denna gång att bara ta med följande hårdfakta:

Adrian vaktade målet. Den övriga truppen bestod av Abbe, Alex, Aman, Anton, Maksym, Milad, Mohammed Ali, Niklas, Samuel, Shershah, Simon A, Siseko och Viktor T. Samtliga spelade längre eller kortare tid. Endast 6 stycken spelade hela matchen, nämligen Adrian, Alex, Aman, Anton, Maksym och Viktor T.

Kvarnby tog ledningen i mitten av första halvlek. Vi kvitterade i sista minuten innan paus genom Shershah som höll sig framme på en målvaktsretur efter en nick av Simon på en hörna/frispark (olika uppgifter). I andra halvlek fastställdes slutresultatet 3-1 genom två täta mål 15-20 min före slutet.