16 februari 2024
19:00

Skirö AIK

Referat: Åtif B - Skirö AIK

Skirö startade med bra men hårt för att inte säga rent fult spel hela halvleken, vi stod upp bra men matchen var på gränsen till att urarta många gånger.
Några rent avsiktliga försök att skada från skiröspelare vid bentackling mot sarg lyckades som väl var inte och resulterade "bara" i näsblod och rejäla blåmärken (vad vi nu vet dagen efter).
Domaren blåste iaf inte sönder matchen.....
I andra halvlek lugnade det sig lite och blev istället till verbala åsikter mest mot domaren när vi tog över matchen.
Ett stort antal anfall med bollar på mållinjen där deras målvakt gjorde stormatch (liksom Vigge i vårt mål),
Vi har sen ett mönsteranfall vid ställning 2-2 där domaren tyvär tar ett helt avgörande (enligt matchfilmen felaktigt) domslut för offside.
Istället blir det långt utkast strax efteråt och friläge för skirö som gör segermålet.
Surt resultat men vi visar att vi kan spela jämt eller tom bättre än alla topplagen.
Leo Oskarsson gör sin bästa match för säsongen och måste nämnas ihop med Vigge-vägg i målet.
Matchen kunde ha haft massor med utvisningar men istället får publiken en riktigt fysisk bandymatch med massor av goda prestationer från båda lagen, så mycket bättre än en sönderblåst match, bra gjort av domarna i svår het match.

sön 3 dec 2023, 14:00 Skirö AIK - Åtif B 11 - 7