11 mars 2023
00:00

Bälaryds IK

Referat: Örserums IK - Bälaryds IK

Det blev Örserums IK som drog det längsta strået när vi återupptog den uppskjutna cupmatchen mot dem. 0-0 var ställningen när andra halvlek skulle spelas klart och när slutsignalen gick kunde man konstatera att ÖIK vunnit med 2-0. Det blev en match totalt sett med två olika ansikten. När den första halvleken spelades härom veckan så var vi det klart bättre laget sett till spel och chanser och borde ha satt ett par bollar. Nu var Örserum det bättre laget och de lyckades även förvalta spelövertaget och sätta två bollar. 1-0 kom ungefär en kvart in i halvleken och 2-0 kom i slutminuterna. Lagledare Peter Wall rapporterade efteråt att vi stod upp rätt bra spelmässigt och rullade boll på ett bra sätt stundtals men hade svårt att få till nåt vettigt i den sista tredjedelen.
Segern innebar att ÖIK blev gruppetta och det är bara att önska dem lycka till i deras fortsatta cupäventyr. För vår del har vi en cupmatch kvar mot Solberga. Den kommer spelas annandag påsk kl 14.00 på Skogsvallen I Nässjö.