Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Backatorp IF F-09/10 Fotboll

Följ

F-09/10 Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ

Bingolottos julkalender

29 sep 2020 2 kommentarer 304 visningar
Elinor Holmberg Lagledare
2 kommentarer
  • 5 okt 2020 Martin Stensson

    Nu när tjejerna varit duktiga och gått runt och sålt Julkalendrar för klubben vilket var ett bra initiativ men jag betackar mig för att resterande icke sålda julkalender skall delas ut! Våra barn är med i andra föreningar där vi också får Julkalender, Bingolotter, Newbody, kakor samt Idrottsrabatten som vi skall sälja! I Skogome är det nu sålt och släkten är inte stor och man kan inte pracka på dom allt ifrån alla föreningar barnen är med i, samt att på jobbet byter man bara pengar med varandra för olika föreningar, så på jobbet säljer jag ej.

    Det är bra om man har höga mål men lyckas ni sälja i genomsnitt 5st/pers när tjejerna gjort sina rundor tycker jag det räcker, för det är ju ungefär vad man får för varje barn / förening. Säljer barnen mer är det bara att gratulera men lägg inte ut mera på föräldrarna för vi har nog av allt som skall säljas!

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2020 Elinor Holmberg

    Hej Anne-Marie, det går självklart jättebra! Vilket trevligt initiativ👍
    Hoppas det går bra att hon får kalendrarna imorgon på träningen?
    Redovisar för de sålda kalendrarna gör du till mig, helst via swish, på 0708-528412. Resterande kan du lämna tillbaka. Deadline brukar vara i mitten/slutet på november men jag återkommer med exakt datum.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in