Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Borrby IF F14 & F16

Följ

F14 & F16

Följ oss för uppdateringar
Följ
Borrby IF
Fotboll
F14 & F16

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 24 maj 2018 Fredric Strömberg

  ... För er framför allt flickfotboll som med stor framgång drivs framåt av BSH och Conny. I detta lag finns flickor som drömmer om att en dag spela fotboll i Hammenhög. De behöver nära förebilder som också brinner för fotboll. Det är, i mina ögon, en väldigt dålig strategi att inte mer tydligt vara aktiva i den verksamhet som bedrivs närmst ert ursprung. Oavsett varifrån era spelare kommer. I Hammenhögs ledarstaben har vi således två oerhört duktiga ledare, varav båda ägnar tid åt ungdomsfotboll... Fast på orter utan koppling till Hammenhögs mest rimliga rekryteringsbas. Detta är för mig dålig samordning och förhandling. Jag önskar verkligen, och hoppas, att Hammenhög framgent räknar in BSH i sin verksamhet och ser samverkan och synergier på både soelar- och ledarsidan som självklarheter. Då blir det också roligare för våra tjejer att vara boll Lisor hos er. Om inte det är Simrishamn som ska överta detta uppdrag. /En frustrerad Fredric

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 maj 2018 Fredric Strömberg

  Reflektion på Eves inlägg och den tidningsartikel som YA publicerade avseende delar av Hammenhögs damlags aktiviteter i IFK Simrishamn.

  Det är med stor frustration som jag läste artikeln. Inte för att några duktiga och aktiva damer/tjejer från Hammenhögs damlag valt att stötta upp i den satsning IFK Simrishamn gjort på flickfotboll, nej, det är i sig ett fantastiskt initiativ som förhoppningsvis kan gynna flickfotboll på Österlen i stort. Det som är beklämmande i sammanhanget är ett antal faktorer som inte framkommer av artikeln.

  Dels hur intensivt och frekvent det gjorts förfrågningar till Izet, både från undertecknad och Conny, om att några spelare från truppen tillsammans med Izet skulle komma och hålla något pass. Det har aldrig, vad jag vet, varit tal om någon permanent ledarlösning.
  Det är också så att om Hammenhögs damlags satsning på Elitettan ska framstå som långsiktig och seriös måste ett större intresse visas för den fantastiska ungdomsverksamhet, och då forts...

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 maj 2018 Eve palm

  Ledare

  Vi har försökt att få tag i ledare som kan tänkas hjälpa Conny men inte lyckats.

  Tyvärr har vi inte en enda spelare från Hammenhög längre i damlaget, utan alla kommer från ystad, janstorp, Spjutstorp, Tomelilla, Simrishamn mm.

  Därför har jag svårt att få dessa att bli ledare.

  Jag har även frågat föräldrar till flicklagsspelare i laget men fått nej.

  För min del skulle det vara naturligt om någon förälder skulle kunna vara intresserad.

  Har ni frågor kontakta mig.  Rapportera

  Rapportera

 • 23 maj 2018 Eve palm

  Med anledning av Izet och Ifk Simrishamns artikel gällande flickfotbollens framtid.

  Detta är på grund av att 3 damlagsspelare i Hammenhög har ett skolprojekt som gäller ledare för ett lag, dessa spelare har spelar flickfotboll i Ifk Simrishamn och inte börjat i Hammenhög förrän de var 14-15 år.

  Därför är det väl naturligt att de hjälper till där.

  Uttalandet från Izet var kanske inte så bra men han hade sagt till YA att borrby Hammenhög och Skillinge bedrev ett samarbete men detta var inte med i artikeln.

  Vad det beträffar att Conny bett om hjälp till sina spelare då är det riktigt. Vi pratade om att några från damlaget skulle hjälpa till vid några träningstillfällen, tyvärr har inte detta gjorts ännu.

  Damlaget tränar i Hammenhög tisdagar och torsdagar 1900-2045.

  För att vi skall kunna hjälpa till bör BSH:s flicklag träna mellan 1745 - 1845 och få lovar jag att några damlagsspelare kommer att deltaga, jag kommer själv att ta kontakt med Conny.

  fortsättning följer

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 aug 2017 Fredric Strömberg

  Fantastiskt med vinst idag tjejer. Ebba hälsar!

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 sep 2016 Ronny Cronvall

  Så bra jobbat i dag, passen gick rätt och många olika målgörare!
  7-0 mot TIF är riktigt bra!!!
  Dina passningsövningar börjar visa sig nu Conny! 👍

  Rapportera

  Rapportera