Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BP Ungdom J19

Följ

J19

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn BP Ungdom
E-post kansli@brommapojkarna.se

Om BP Ungdom J19

BP J19-truppen
- en elit- & utvecklings- grupp inom föreningen, BP - klubben med många lag!


Som tidigare år består J19- truppen av en satsande grupp spelare i åldern 16–19 år, med ambition och motivation att bli professionella fotbollsspelare. Truppen leds av en erfaren, välmeriterad organisation och som ställer höga krav. Vi arbetar för/med de absolut bästa förutsättningarna, enligt BP- utbildnings- & utvecklings- program, individuellt och ett första steg mot yrket - fotbollsspelare - med 100% engagerade spelare och ledare. Vi tränar 4 gånger i veckan

Lagledning & truppansvarig:
Huvudtränare: >
Målvaktstränare:
Material: vacant

Ekonomi:
Lagkassa
(skriv bara spelarnamn i medd./ref.) betalningsmottagare är:.
Som inloggad medlem på hemsidan (finns mer ekonomi- information i dokumentarkivet) så sköter Du själv många funktioner t.ex. inställningar, ändringar, uppdateringar, kalendern (app t.ex. kan laddas ner till mobil eller annat media), anmälning och läsande av nyheter. Du bestämmer själv, följ oss med ett klick och/eller hur utskick ska komma till Din e-postlåda!
Vi uppmanar alla, spelare, föräldrar - att besöka & följa oss dagligen för information, nyheter och så att Du känner Dig uppdaterad - enklaste är att göra oss till din favorit- och som start- sida på Internet eller i appen!