Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward U19

Följ

U19

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn BK Forward
E-post kansli@bkforward.se
Orgnr 875000-7851

Om BK Forward U19

BK Forward U19 består av ett antal (drygt 24) ambitiösa unga fotbollsspelare (17-19 år) som har en vilja att träna och utvecklas.

Vår strävan är att utveckla och förbereda samtliga spelare för spel på elitnivå. Vi kommer göra detta genom att systematiskt arbeta med kompetenshöjning på spelaren/människan/den unges samtliga nivåer. Det fotbolls tekniska/taktiska, socialt, mentalt och fysiskt. I BK Forwards U19 ska spelare vistas som är beredda att under ett antal år prioritera sin fotboll för att på så vis ge sig själv en möjlighet att nå högt uppsatta mål.

Lagets ledare har ett nära samarbete med BK Forwards A-lag för att på så vis skapa förståelse och samsyn gällande spelarnas förmåga, utvecklingsområden och inte minst för att vägen till A-laget ska vara synlig från U19s omklädningsrum.

Vi kommer delta i två olika matchmiljöer, P19 Superettan och U21. Nivåreglering för dessa matchmiljöer på individnivå är relaterat till spelarens kompetens. Vår strävan är att samtliga spelare ska få spela match i en stimulerande miljö för att utveckla sina färdigheter från träningsmiljön.

BK Forward har ett gott rykte och ett fantastiskt upptagningsområdet när det gäller talangfulla fotbollsspelare. Vår ständiga strävan är att utveckla vår verksamhet mot en nivå där spelarna kan gå från U till A-laget och sedan vidare till Allsvenskan och i bästa fall ut i Europa.

Om det skulle vara så att du är i rätt ålder och har ambitionen att låta fotbollen få vara i centrum av ditt liv under några år? Då kan du vara en spelare som skulle passa in i vår miljö!

Då är du varmt välkomna att höra av dig till U19s huvudtränare alternativt direkt till akademiansvarige.