Kållered sportcenter 11
3 maj 2020
15:00

Referat: Kållered SK - Älvängens IK

Första matchen någonsin där ett resultat skulle räknas. Vi öppnar matchen tveksamt och är väldigt passiva vilket givetvis gav motståndarna fördel. De tar ledningen på hörna men vi lyckas få in en kvittering innan paus. Vi snackar i pausen om att vi måste bli mer på tårna och nu kommer ett helt nytt lag ut på banan. I andra perioden är pressen konstant mot deras mål men skotten vill inte sitta i mål, med lite flyt stänger vi matchen i andra perioden. Vi lyckas dock trycka dit ett mål och det kommer på nick, det var högst oväntat och kommer kosta oss ledare glass. I början av tredje perioden kommer även ett 3-1 mål och nu kändes det lite tryggare, men med 10 minuter kvar kommer en reducering återigen på hörna. Sista delen av matchen blir orolig men tjejerna krigar beundransvärt och vi håller ledningen ända tills domaren blåser av matchen.
Insatsen är klart godkänd även om spelet idag blev mest tjongfotboll vilket inte är vårt sätt att spela fotboll på.
Vi gläds idag av våra 3 första poäng, 1 nickmål och att vi inte vek ner oss när spelet blev lite väl fysiskt under matchen.

Kållereds SK-ÄIK 2-3 (1-1, 0-1, 1-1)
Mål: Amanda Westberg 2, Stefania Roberta Caprita 1