Ytterby IS

Referat: Älvängens IK - Ytterby IS

Äntligen sol och värme på en av våra matcher och denna gång värmde även spelet för det mesta.
Motståndet var tufft och våra matcher blir alltid jämna, inget undantag denna gång.
Första perioden var riktigt bra, det mesta av direktiven fungerade. Vi tar ledningen på en straff som Amanda sätter i mål och skapar därutöver flera bra lägen. I andra perioden blir inte riktigt vad vi hoppats på, men vi har en motståndare som gjorde det svårare för oss.
Varsitt mål innebar ledning 2-1 inför sista perioden. I tredje kommer vi ut bättre och har en del lägen, istället kommer det en kvittering med 3 minuter kvar. Men här visar vi moral, att ta vara på de sista minuterna istället för att deppa ihop.
Alex vänder upp och pang i bortre krysset vilket blir segermålet, kan det varit årets mål vi såg där?
Vi har kommit långt i utvecklingen och stundtals spelar vi riktig fotboll där bollen spelas som vi vill över större ytor.
Nu gäller det att skala bort några av de saker vi gör mindre bra under matcherna för att utvecklas ännu mer som lag.
Totalt sett en riktigt bra insats av samtliga, mot ett tufft motstånd.