Hej, nu är alla klubbar och anläggningar i Jämtland-Härjedalen inlagda på www.svensk-fotboll.com. Med kartor till alla fotbollsplaner i Sverige.

Rapportera

• Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

• 12 jun 2012 ubbe

Några matcher att rapportera om.
    Måndag 11/6 Alsen-offerdal P13 4-4 Jämn och tuff match där Alsen var i underläge hela matchen men lyckas kvittera i slutsekunden.
    Tisdag 12/6 Alsen01/02-Undersåker 9-4 ingen diskussion vart segern skulle gå,bra spel fina pass./Ubbe

Rapportera

Rapportera

• 6 jun 2012 ubbe

ÖP-lirmatchen mellan Alsen P13 och Åre P14 slutar med 5-1 seger för Ärs'n .2-1 i halvtid,En mycket bra match av oss ,det verkar som dom två viktigaste saker vi diskuterade innför matchen gav resultat 1.Pratet på plan 2.attityden-innstälningen i närkamp.och först på bollen.
    Nu bygger vi vidare på det,en stor eloge till hela laget.

Rapportera

Rapportera

• 4 jun 2012 ubbe

Nya matcher för våra yngsta spelare i helgen.
    Dubbelmöte mot Järpen i Ytterserien.
    Alsen 01/02 lyckades besegra Järpen med 8-3 efter en stark andra halvlek med fin passningsfotboll för att vara i denna ålder jättekul.

Alsen 03/05 fortsätter kämpa på, förlust blev det ,men enligt tränar Theres så blir dom duktigare för varje gång.Dom är unga så resultaten är inte så viktiga ,dom verkar ha roligt och det är det viktigaste

Rapportera

Rapportera

• 31 maj 2012 ubbe

Matchen Hammerdal-Alsen P13 .
    Vi tog ledningen med 1-0 i första minuten,sen gick snacket på bänken "det här vinner vi".
    Vips så stod det 5-1 till H-dal.
    Förlust med6-3 vart facit ,efter många missade chanser .Men vi tar nya tag ny match till veckan hemma mot Åre då hoppas vi på revanch..

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2012 Ubbe

Då var även våra två minsta lag igång med matchandet,ytterserien hade premiär och Alsen01/02 mötte Åre i Duved ,vann med 5-2 ganska klart tillslut.Mycket dribbla utan pass men det vart bättre eftersom.
    Humöret på topp och alla ville spela mera:)
    Dom ännu mindre Alsenspåelarna dom som är födda03-05 spelade också mot Åre,men det vart förlust .Detta gäng kanske är lite för liten ,men dom vill pröva en match till iallafall .
    Och dom spelar 5-manna.

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2012 ubbe

Bra jobbat Johan med dom olika lagtabeller o matcher:)

Rapportera

Rapportera

• 16 maj 2012 Ubbe

Matchen Bräcke-Alsen P13.

Vi startar matchen bra och vi prövar spela bollen ,vi gör 3 fina mål i första halvlek och ska väl ha haft med oss det resultatet till halvlek.
    Men Bräcke lyckas göra 2 mål och det skulle bli tight.Bräcke rivstartar andra och slår bara långa bollar i medvinden som Alsen har problem med ,dom får en straff som inte är straff Måns bryter perfekt .Dom går fram till 5-3 och tror väl dom vunnit ,men ärsn ville annorlunda vi kommer igen och skapar många fina chanser och vi lyckas tillslut med att reducera och kvittera.
    Eloge till det stora fighterhjärta och att vi försökte spela bollen .Kan bli en rolig sommar /coach

Rapportera

Rapportera

• 13 apr 2012 Ubbe

Tack alla snälla föräldrar som hjälper till med bollar,väskor och glada kommentarer på cupen.