Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Asmundtorps IF Damer

Följ

Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ
Asmundtorps IF
Fotboll
Damer

Om Asmundtorps IF Damer

Hej alla AIFare.

Denna säsong är den säsongen som går till historien som den mest underliga och den som blev mest påverkad av yttre omständigheter. Vi gav oss in i något som ingen riktigt varit med om tidigare. Hela säsongen blev ett enda stort experiment på grund av Covid. Efter noga övervägande så la vi upp en strattegi som skulle bära till den bästa säsongen som damlaget någonsin presterat, detta sagt med stor respekt för alla spelare och ledare som varit med under åren.
Vi tog en slutlig placering som 5a i tabellen men bara 3 poäng från slutspelsplats och med mycket mersmak. Tänk om det varit 2 rundor ? En vår och en höst !
AIF var det laget som släppte in minst mål direkt efter serie vinnarna. Vi har haft en otrolig träningsnärvaro med många tillfällen där vi varit runt 20 och fler spelare som tränat. Detta har varit grunden för att den resan som vi åtog oss skulle resultera i något positivt. Vår resa har uppmärksammats av både motståndare och vår publik. För trots våra och hälsomyndighetens rekomendationer så har dom kommit och söttat oss. Tack till publiken !
Hade inte Covid funnits så hade vi haft betydligt mer publik på våra matcher och trots det så slog vi nära nog flera rekord trots restriktionerna. Vem kommer att glömma Röstånga matchen ? Alla applåder innan matchen när laget går in och alla applåderna när matchen tar slut. Minnen för livet.
När man summerar denna korta säong som var enligt min mening en sprint fylld med en massa finaler så har vi på 4 månaders effektiv träning, matchande och ny spelide lyckats med vad ingen trodde vara möjligt.
Vi har tillsammans skapat ett vinnarlag med ett oerhört starkt självförtroende och kämparglöd.

Säsongen 2021

Vad vill vi nästa år ?
Min önskan är att vi etablerar oss 2021 som ett av dom bästa lagen i serien och konkurrera om att gå upp i div 2.
Fortsätter vi att jobba som vi gjort och fördjupar oss i vår spelide så ser jag inte att vi inte skulle kunna kämpa om dom högsta placeringarna i serien.
Detta känns så rätt att skriva med tanke på den kvalitetshöjning som laget undergått under denna korta tid som vi haft tillsammans.

Vart är vi då på väg ?Vi började redan att blicka framåt ett par matcher innan serien tog slut och beslutade oss för att försöka att skapa ett lag till med styrelsens stöttning eftersom vi idag har svårt att ge alla tjejer den speltid dom behöver.
Vi vill gärna starta ett div 4 lag där spelare kan starta upp sin fotboll och kämpa sig till Div 3. Det kan vara spelare som vill starta upp igen efter ett uppehåll eller spelare som varit skadade och är på väg tillbaka. Det kan också handla om nya unga spelare som kommer från ungdomslag och som behöver mycket speltid för att "växa" i sin fotboll.
Det finns många bra orsaker till att försöka starta ett lag till och som alla kan dra nytta av.
SÅ ni som läser detta och som känner någon som har funderat på att starta upp igen eller helt enkelt bara funderar på att byta klubb. Det kan ju faktiskt vara du !
Titta hit här har ni/du ett fantastiskt gäng som bara vill ha roligt tillsammans och stöttar varandra i vinst och förlust.
VI går ut på planen och ger allt för varandra. I år så har segersången ekat både hemma och på bortamatcher och det har varit hög och glad stämmning på träningarna.
Vi kommer att ha provträningar för både div 4 och 3 där man får träffa och träna med ett mindre antal spelare för att det inte skall vara opersonligt och att vi skall kunna välkommna dig på ett trevligt och bra sätt. För er som vill återanknyta eller byta till AIF så tveka inte kontakta mig eller våra andra tränare.

Detta gänget är på väg och ingen vet var det bär . Det ända jag vet är att det kommer att bära långt !
Kom och var med på vår resa vi välkommnar dig i vår gemenskap.
.
Filip Bernardo
Tränare AIF


Kontakta oss :
Filip Bernardo : 0708-780766 ( filip.bernardo@hotmail.com )
Lennart Johansson : 0708-943810 (lellebr@hotmail.com)
Stefan Malm : 0733-478842 (malm_stefan@bredband2.com)