Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

VILL DU BLI VÅR VÄN?

Kontaktuppgifter

Adress: Box 177, 551 13 JÖNKÖPING
Telefon: 0734-353682
E-post: info@vansweden.se
Hemsida:

VILL DU BLI VÅR VÄN?

VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter som är vänliga mot både människor och miljö. Ett medvetet val för alla som lever ett aktivt vardagsliv! Produkterna säljs exklusivt via föreningar, skolklasser och egen webbutik.

Produkter

VÄN är alternativet för dig som tycker det är viktigt att använda miljöanpassade produkter som man mår bra av. All vår tillverkning sker hos en miljöcertifierad producent i Sverige med noga utvalda, biologiskt nedbrytbara ingredienser.

VÄN DUSCHPAKET med duschkräm, schampo och balsam levereras i en fin kartong. Duschpaketet säljs milt parfymerat eller oparfymerat. Varje förpackning innehåller tre flaskor om 300 ml. och kostar 200 kr med en förtjänst på 50 kr per paket. Självklart kan du beställa enbart schampo eller duschkräm i ett paket om tre.

VÄN SPORTTVÄTT är en riktig kompis i tvättstugan. Ett specialutvecklat, miljövänligt sporttvättmedel som effektivt gör rent dina träningskläder och avlägsnar dålig lukt. Säljs i en kasse om tre flaskor. Paketet kostar 200 kr och ni tjänar 50 kr per paket.

Säljexempel

• Sälj 15 paket x 25 personer = 375 paket x 50 kr = ni tjänar 18 750 kronor
• Sälj 25 paket x 25 personer = 625 paket x 50 kr = ni tjänar 31 250 kronor
• Sälj 35 paket x 25 personer = 875 paket x 50 kr = ni tjänar 43 750 kronor

BLI VÅR VÄN – ANMÄL DITT LAG HÄR!

Följ oss på Facebook: VÄN Sweden

Följ oss på Instagram: van_sweden« Föregående Till översikten Nästa »