Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Kraftringen

Kontaktuppgifter

Adress: Kraftringen Energi AB, Box 25, 221 00 Lund
Telefon: 020-32 61 00
E-post: kundservice@kraftringen.se
Hemsida:

Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag som erbjuder lösningar inom el, gas, värme, kyla, fiber, entreprenad samt energirelaterade tjänster. Tillsammans med 400 medarbetare, 300 000 kunder och ägarkommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma bidrar vi aktivt till utvecklingen av det hållbara samhället.

Klubbenergi – lönsamt för klubben, bra för miljön!
Många klubbar och lag har begränsade resurser. Därför har vi på Kraftringen skapat Klubbenergi. Det är egentligen ganska enkelt. Klubbenergi innebär att din klubb eller ditt lag kan tjäna pengar genom att värva kunder åt oss.

Produkter

Alla hushåll behöver ett elavtal. Se till så att nära och kära stöttar din klubb genom att teckna avtal med Kraftringen. För varje nytt elavtal som tecknas med oss får klubben 200, 400 eller 600 kr beroende på avtalslängd. Din klubb tjänar pengar till klubbkassan. Kunden som tecknar avtal med oss betalar inget extra. Detta är vad vi kallar ”win-win”.

Hos oss på Kraftringen ingår alltid 100 % el från förnybara energikällor som vatten, sol, vind och biobränslen i priset, utan extra kostnad. 

Så här mycket tjänar din klubb:
1-års avtal = 200 kr
2-års avtal = 400 kr
3-års avtal = 600 kr


Säljexempel

Om din klubb eller ditt lag har 50 medlemmar och alla medlemmar lyckas få in 2 st 3-årsavtal, så får klubben 60 000 kr!

« Föregående Till översikten Nästa »