Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Jämtkraft – elavtal som alla vinner på

Kontaktuppgifter

Adress: Jämtkraft AB, Box 394, 831 25 Östersund
Telefon: 063-14 90 00
E-post: info@jamtkraft.se
Hemsida:

Jämtkraft – elavtal som alla vinner på

Vi kommer från Jämtland. Här finns rika skogar, friska vindar, kraftfulla forsar och ett visst mått av tjurskallighet. Allt det här försöker vi ta vara på och dela med oss av. Vi började med förnybar elproduktion redan 1889, då tänkte vi i första hand på att lamporna skulle lysa. Idag tänker vi mest på att elen måste komma från förnybara källor Vi vill göra vad vi kan för att bidra till ett lite mer hållbart samhälle.

Föreningsel – elavtal som alla vinner på
Lägg energin där den gör mest nytta. Tjäna pengar till laget tillsammans med oss på Jämtkraft. Vi stödjer föreningslivet med hjälp av sol, vind och vatten. Och en riktigt bra deal.

Så tycker kunderna om oss
Vi får betyget 72,8 av våra kunder när Svenskt Kvalitetsindex frågar hur nöjda kunderna är med vår elhandel. Betyg som ligger över 70 betyder att kunderna är mycket nöjda.

Produkter

Alla behöver el – med Jämtkraft Föreningsel stöttar du (och dem du värvar) laget bara genom att byta elavtal. Enklare sätt att tjäna pengar till laget eller föreningen finns det förmodligen inte.

Vi har inga dolda avgifter. Vi har inte lagt på något på priset för Föreningsel heller, vi tar en del av vår vinst och ger till ditt lag. Det tycker vi att alla vinner på.

Säljexempel

Tjäna 42 000 kronor!
– Så här går det till.

Låt säga att ni är 25 spelare i laget och värvar 4 kunder var – då tjänar ni 20 000 kronor, som en engångssumma. Om de är kunder under 1 år tickar det in ytterligare 12 000 kronor. Och dessutom ger 100 elavtal er en bonus på 10 000 kronor!

« Föregående Till översikten Nästa »