Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

The Humble Co.

Kontaktuppgifter

Adress: Esplanaden 3E, 172 62 Sundbyberg
Telefon: 079-100 33 27
E-post: info@thehumble.co
Hemsida:

The Humble Co.

Varje år produceras ca 4.5 miljarder plasttandborstar och majoriteten av dessa hamnar i natur och hav runt om vår vackra planet. Så för 6 år sedan inledde tandläkaren Noel Abdayem en resa för att motverka detta och grundade företaget the Humble Co. som erbjuder den miljövänliga tandborsten Humble Brush. Tandborsten har ett skaft som är tillverkat av bambu - den snabbast växande växten i världen.

Utöver den klimatvänliga aspekten har The Humble Co. sedan start bidragit till att hjälpa barn i behov av munvård. Varje köp av en Humble-produkt leder till finansiering av heltäckande- och preventiva munvårdsprojekt i utsatta områden runt om i världen, organiserat av Humble Smile Foundation.

Mer om företaget här

Produkter

Humble Brush är världens mest sålda bambutandborste. Som lag kommer ni sälja vårt mest populära paket, Family 5-pack.

Sälj för 150 kr och erhåll upp till 70 kr per paket.

Produkten är perfekt att sälja till släktingar, vänner och företag. Anledningen: Alla behöver en tandborste. Handtaget är tillverkat av 100% nedbrytbar och hållbar bambu, med en borste av nylon-6 från Dupont. Förpackningen som borstarna kommer i är miljövänlig och av återvinningsbar papp.

Säljexempel

- Sälj 15 paket x 25 personer = 26 250 kronor
- Sälj 25 paket x 25 personer = 43 750 kronor
- Sälj 35 paket x 25 personer = 61 250 kronor

För varje paket ni säljer skänks en betydande del till stiftelsen Humble Smile Foundation som driver tandvårdsprojekt för barn i utsatta områden. Vi tycker alla ska ha rätt till friska tänder!

Läs mer på https://humblesmile.org

« Föregående Till översikten Nästa »