Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

GUTZ

Kontaktuppgifter

Adress: Box 22 300, 250 25 Helsingborg
Telefon: 042 – 25 08 38
E-post: info@gutz.se
Hemsida:

GUTZ

MED OSS TJÄNAR NI MEST!

Vi på GUTZ tänker att det är lättare att sälja produkter som alla faktiskt behöver och förbrukar, därför valde vi att starta GUTZ, samtidigt som vi ville att alla skulle göra en bra affär!

Det är enkelt att vara kontaktperson hos GUTZ, du sköter hela försäljningen från vår portal. Alla säljarna får egna inloggningar och kan registrera sina order antingen via portalen eller via vår app. Du kan läsa mer om vår app här.

Produkter

Sälj våra trendiga sport- & underkläder - vi ger högst förtjänst per såld förpackning. Hela 60 kr får ni behålla utav de 200 kronor som kunden betalar.

Vi har ett bra produktsortiment, i katalogen finns något för alla i familjen! De är prisvärda och håller hög kvalitet och levereras i förpackningar som är enkla att ge bort som present. Titta närmre i vår katalog här!

Slutkunden kan betala sin order direkt och behöver inte stå beredd med kontanter när leverans sker och orkar de inte vänta på sina produkter har de dessutom möjlighet att välja direktleverans!

Varför vänta? Sätt igång er försäljning redan idag! Nu kan ni tjäna mest på enklaste sätt!

Skicka efter gratis varuprov >>
Bläddra i höstens/vinterns katalog >>Säljexempel

• Sälj 5 paket x 25 personer = vinst 7 500 kr
• Sälj 10 paket x 25 personer = vinst 15 000 kr
• Sälj 20 paket x 25 personer = vinst 30 000 kr
• Sälj 30 paket x 25 personer = vinst 45 000 kr
• Sälj 40 paket x 25 personer = vinst 60 000 kr

Använd gärna vår kalkylator på gutz.se för att se hur mycket just er grupp kan tjäna!

« Föregående Till översikten Nästa »