Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

e-Boks

Kontaktuppgifter

Adress: Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm
Telefon: .
E-post: marketing@e-boks.com
Hemsida:

e-Boks

e-Boks vill stärka Sverige som ledande digital nation och samtidigt hjälpa föreningar att tjäna pengar. Allt ni behöver göra är att skaffa en digital brevlåda från e-Boks och skapa en insamling. Sen får ni en donation på 50 kronor för varje person som ni hjälper skaffa en digital brevlåda från e-Boks. När insamlingssidan är skapad har ni fyra veckor på er att samla in upp till 10 000 kr.

Superenkelt och det bästa av allt, ni slipper sälja något.

Produkter

e-Boks är Nordens största digitala brevlåda och varje år skickas över 442 miljoner dokument till fler än 15 miljoner användare över världen. e-Boks möter alla säkerhets- och integritetskrav, och för dig som användare är e-Boks gratis och helt reklamfri. e-Boks startades 2001 och ägs av PostNord och Nets.

Med en digital brevlåda från e-Boks får du full kontroll över dina viktiga dokument och kan strukturera din inkorg som du själv vill. Du får bara post från de avsändare som du sagt ja till och kan ge andra tillgång till din post om du önskar. Dessutom minskar du användningen av papper om du skaffar en digital brevlåda från e-Boks, vilket gynnar miljön.

Just nu stödjer e-Boks föreningar och lag runt om i Sverige att tjäna pengar till resor, utrustning, aktiviteter osv.

Säljexempel

Få en donation på 50 kronor för varje person ni hjälper att skaffa en digital brevlåda från e-Boks. Ni har fyra veckor på er att samla in upp till 10 000 kr.

Hur fungerar det?« Föregående Till översikten Nästa »