Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

DTD Produkter AB

Kontaktuppgifter

Adress: Olof Asklunds Gata 1, 421 30 Västra Frölunda
Telefon: 031-776 57 00
E-post: forening@dtd.nu
Hemsida:

DTD Produkter AB

Jodå, vi har idrottat en del själva och vet vad det innebär att ställa upp för sitt lag, sin klubb och sin förening. Dessutom har vi gått i skolan. Så vi har erfarenhet av hur det är att sälja allehanda prylar och lotter för att dra in pengar till träningslägret, den nya utrustningen eller klassresan. Inte alltid det enklaste.

Därför har vi på DTD bestämt oss för att erbjuda produkter som är enkla att sälja. Produkter som alla behöver och som inte handlar om tycke och smak, mode och trender. Dessutom sådant som människor lätt glömmer när de handlar och som man därför gärna vill ha återkommande leveranser av. Enkelt för er, enkelt för era kunder.

Produkter

Vi har gjort detta sedan 2009 med fokus på tvätt-, rengörings- och förbrukningsprodukter. Självklart tillverkat i Sverige med högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Era kunder betalar inte mer än i butik, får produkter de verkligen behöver och stöder en god sak. Det är tre skäl till att DTD:s produkter är enkla att sälja. År efter år.

Att sälja produkter som alla behöver, och ändå skulle köpa, är det enklaste sättet att tjäna pengar. Tvättmedel av högsta kvalitet tillverkat i Smålands djupa skogar. Och förtjänsten är riktigt bra – ni tjänar upp till hela 40 % av försäljningen.

Produkten är ett svensktillverkat, modernt tvättmedel med låg dosering som är fritt från fosfat och zeoliter. Avsedd för tvätt mellan 30-95°C. Tillverkare är Aktiv Kemi AB i Rörvik, Småland - Grundat redan år 1992 och levererar idag tvätt- och rengöringsmedel till företag i hela Norden.

Läs mer om oss och om våra produkter på vår hemsida.

Säljexempel

Föreningen:
- Sälj 1 hink x 250 medlemmar = 50 000 kronor
- Sälj 2 hinkar x 250 medlemmar = 100 000 kronor
- Sälj 3 hinkar x 250 medlemmar = 150 000 kronor

Laget:
- Sälj 2 hinkar x 30 medlemmar = 12 000 kronor
- Sälj 4 hinkar x 30 medlemmar = 24 000 kronor
- Sälj 8 hinkar x 30 medlemmar = 48 000 kronor

Räkna ut hur snabbt ni kan tjäna pengar på vår hemsida.

« Föregående Till översikten Nästa »