Cupguiden på laget.se

Här hittar du information och länkar till flera roliga cuper! Klicka på den cup du vill läsa mer om för att ta del av datum, spelklasser och annan viktig fakta. Under rubriken Sport här nedanför kan du välja din sport för att lättare hitta en cup som passar just dig och ditt lag.

Stort lycka till på ditt lags nästa cup önskar vi på laget.se!

Umeå Fotbollsfestival

Datum 28-31 juli 2016
Sista anmälningsdag 15 maj 2016
Arrangör Umeå Fotbollsfestival
Mariehemsvägen 39 H
906 52
Umeå
Kontaktperson MSK:s kansli
090-139445
Hemsida
Spelklasser Flickor 8-17 år
Pojkar 8-16 år
Parasport Trophy - för funktionsnedsatta
Seniorklass
Anmälningsavgift Ingen angiven
Gästkortsavgift Ingen angiven
uff_450x143px_2016

Välkomna till Umeå 2016!

För 33:e året i rad så har vi det stora nöjet att hälsa er välkomna till vackra Umeå och en av sommarens absoluta höjdpunkter! Vi erbjuder en välorganiserad turnering där alla matcher spelas inom ett par kilometer från centrala Umeå. De korta avstånden mellan logiskolor och spelplaner gör att det råder gångavstånd till över hälften av det totala antalet matcher i festivalen.

I fjol deltog 313 lag från åtta nationer. Dessa lag kom från Sverige, Skottland, England, USA, Ryssland, Estland, Finland och Norge.

Vi erbjuder ett fotbollsäventyr för barn, ungdomar, seniorer och Parasport, funktionsnedsatta. Under fyra dagar är Umeå den naturliga mötesplatsen för spelare, ledare, supportrar, familjer och släktingar från olika länder och kulturer.

Varmt välkomna till Umeå och sommarens fotbollsäventyr!